szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Vörösfenyő Apartmanház
 
Régió: Észak-magyarország Elfogadóhely
Hely: Salgótarján-Salgóbánya
Elfogadóhely: Apartmanház
Telefon: 06/20/423 413 2
Weboldal: http://www.vorosfenyo-apartman.hu
E-mail: info@vorosfenyo-apartman.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3109 Salgótarján-Salgóbánya Szapolyai út 3.

Környezet leírása
Salgóbánya A Salgó vár lábánál erdő ölelésében lévő kevesebb mint 300 lelkes település. Régen fél évszázada amíg a kő és szénbányák működtek a környéken pezsgő élet zajlott itt. Saját mozi, strand, sportpálya, tekepálya. Ez már a múlté, most csend, nyugalom, jó levegő és a vadregényes varázslatos vidék a falucska vonzereje.

Megközelíthetőség
Salgóbányára autón kívül a Salgótarjánból közlekedő helyi járati busszal lehet feljutni. Az apartman a busz végállomásától 200 m-re található.

Részletes leírás
Salgótarján-Salgóbányán a Salgói vár alatt csendes nyugodt környezetben 2x4 fő (pótággyal 2x6 fő) befogadására alkalmas két vadonatúj igényesen kialakított apartman várja kedves vendégeinket.
A ház mogyoróbokrok, fák takarásában a kert közepén helyezkedik el, mellette két szabadtéri tűzrakó hely van kialakítva. A ház gáz központi fűtéses, de a nappaliban lévő kandalló is használható a benne lobogó tűzzel hangulatossá, romantikussá téve az estét. Vendégeink kényelmét műholdas TV (DIGI), DVD lejátszó valamint WIFI internet biztosítja. A konyha felszereléséhez hűtő, mikrohullámú sütő valamint elektromos főzőlap is tartozik. A ház büszkesége egy nagy vörösfenyőből ácsolt terasz, ami a nappalival összenyitható.
Az apartmanok kialakítása külön bejáratú, egymástól teljesen szeparált, de nagyobb társaság esetén a nappaliban egy kétszárnyú ajtóval akár össze is nyitható.