szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kont Étterem és Kávéház
 
Régió: Nyugat - Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Hédervár
Elfogadóhely: Étterem
Telefon: +36/96/234-043
Weboldal: http://www.kontetterem.hu
E-mail: uzletvezeto@kontetterem.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
9178 Hédervár, Fő út 29-33.

Környezet leírása
A Kont Étterem és Kávéház a minden évszakban csodálatos Szigetközben, Héderváron található.
A környéken színes programok várják a látogatókat, úgy mint a motorcsónakázás, gyalogtúrák, kerékpártúrák, termál és élményfürdők, lovaskocsikázás, lovaglás, gokartozás.
A településen is számos látnivaló található: Kont-fa, Krumplibogár szobor, Boldogasszony kápolna, Héderváry Kastély.

Hédervár, nagyon vár!

Megközelíthetőség
A Kont Étterem és Kávéház Győr és Mosonmagyaróvár között, a Szigetköz szívében, az 1401-es sz. úton, csodálatos környezetben, Héderváron található. Hédervár egyszerűen megközelíthető Budapest-Győr, Hegyeshalom-Bécs, vagy Rajka-Pozsony irányokból. Éttermünk a Kont Panziótól 150 m-re helyezkedik el, a Győr felé vezető 1.sz főút mentén, könnyen felfedezhető helyen. Kitűnő parkolási lehetőséggel várjuk a hozzánk érkezőket.

Részletes leírás
A meleg barnára mázolt falak, a fehér, ropogós asztalterítőn peckesen álló ruhaszalvéta, az óriási ablakokon bekéredzkedő délutáni napsugár megcsillan a borospoháron. A teraszról csodálatos kilátás nyílik a hátsó udvarra, ahol kicsi aranyhalak úszkálnak a növényekkel és virágokkal körülölelt tóban. Az étlapon magyaros ételek mellett vegetáriánus különlegességek sorakoznak. Elhelyezkedve és gyönyörködve a kilátásban már érkeznek is az étvágyfalatkák, a frissen omló, könnyedén ropogós kenyér, amelyet házi készítésű krémek íze csábít. Közben gyermekek boldog, önfeledt nevetése hallatszik a játszósarokból. Ez a hangulat fogadja a látogatót a Kont Étterem és Kávéházban. A cukrászda különlegessége az eredeti olasz GELATO fagylalt, talján mesterek receptje szerint.