szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Zöldfa panzió és Étterem
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Miskolc-Lillafüred
Elfogadóhely: Panzió és Étterem
Telefon: 46-379399
Weboldal: http://www.zoldfapanzio.hu/
E-mail: zoldfapanzio@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3517 Miskolc-Lillafüred, Palota út 40.

Környezet leírása
Magyarország harmadik legnagyobb városától 10 km-re, a Bükk-hegység keleti részén három hegy által körülvett völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. A Zöldfa Panzió és Étterem Lillafüreden az ország egyik legszebb kastélyszállójától, a Palotaszállótól mintegy 200 m-re, a lillafüredi vízesés alatt található.A " Zöldfa " adott szállást a 30-as években forgatott Meseautó főszereplőinek/ Kabos, Gózon, Pertzel Zita /és itt forgatták a kiskocsma jelenetet.

Megközelíthetőség
Személygépkocsival Budapest felöl Miskol-Lillafüred felé az M3-as autópályaát a "Miskolc-dél" lehajtón elhagyva, a "Lillafüred" táblákat követve lehet a panziót a legegyszerűbben megtalálni. Vonattal a " Miskolc:tiszai pályaudvarra" érkező vonatról az 1-es villamossal a végállomásig / Diósgyőr városrész /, majd onnan pedig az 5-ös vagy 15-ös Miskolc városi autóbusszal a "Felsőhámor" megállóig utazva közelíthető meg a panzió.A buszmegállótól a " Szikla presszó" jobb oldalán lévő Palota út végéig.

Részletes leírás
Az "ősi" Zöldfa alapkövét 1905-ben rakták le és a jelenlegi felújított panzió 2005. augusztus 19-től fogadja vendégeit. A panzió 15 szobával / 48 / férőhely és 50 fős éttermével várja Önt, Önöket. Minden szoba fürdőszoba-, Wc-, tv-vel rendelkezik. Internet lehetőség biztosított. Az étterem székelyföldi házias ízekkel és paraszt kemencében helyben készült ételekkel teszi emlékezetessé a lillafüredi napokat.