szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Európa Panzió
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Eger
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: 36-412-576
Weboldal: http://www.europapanzio.hu
E-mail: info@europapanzio.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3300-Eger, Deák Ferenc út 42.

Környezet leírása
Az Európa Panzió a barokk Egerben található, néhány perces sétára a történelmi belvárostól. A város számos lehetőséget ígér. Látnivalók,kulturális programok,természetközelség, gyógyfürdők és finom borok teszik igazán hívogatóvá ezt a méltán híres kisvárost.

Megközelíthetőség
Az Európa Panzióból 10 perces sétával a Dobó térre érkezünk.A vasútállomás és a buszpályaudvar szintén 10 percre található a háztól, melyet gyalogosan is megközelíthetünk. A ház előtt illetve az udvarban ingyenes parkolási lehetőség adott. A termálfürdő az Érsekkerten átsétálva 400 méterre helyezkedik el.

Részletes leírás
Az Európa Panzió a barokk Eger gyöngyszeme a város régi korzóján a patinás Deák Ferenc úton épült. Az Érsekkert és a gyógyfürdő szomszédságában, látótávolságra a Bazilikától, néhány percre a sétáló belvárostól található.

A 2003-ban nyílt elegáns családias hangulatú, panzió 10 kényelmes, fürdőszobás szobával várja vendégeit, parkolási lehetőséggel az udvarban.

A bababarát panzió etetőszéket, fürdőkádat, babaágyat, teakonyha használatot biztosít a kisgyermekekkel érkező családoknak.

Vendégváró kávézó, szépségszalon, barátságos terasz marasztalja visszajáró és új vendégeit.

Szíves vendéglátással egész évben várja Önöket a Hruska Család