szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Húsmanufaktúra delikátesz bolt
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Debrecen
Elfogadóhely: Delikátesz üzlet / élelmiszer
Telefon: 06/20/530-8520
Weboldal: http://www.husmanufaktura.hu
E-mail: info@husmanufaktura.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
4025 Debrecen, Simonffy utca 2/a.

Környezet leírása
A Húsmanufaktúra Debrecen egyetlen delikátesz boltja, mely számos külföldi sonkájával, különleges húskészítményeivel és a környék kistermelőinek gondosan elkészített termékeivel várja a kulináris élményekre nyitott érdeklődőket. Debrecen belvárosában, a Nagytemplomtól 200 méterre, a Simonffy utcában található az üzlet.

Megközelíthetőség
Cím: 4025 Debrecen, Simonffy utca 2/a.

Részletes leírás
A Húsmanufaktúra nyitásakor az volt az elképzelésünk, hogy létrehozzunk Debrecen belvárosában egy olyan gasztronómiai szigetet, ahol kiváló alapanyagokból álló, hazai és külföldi húskülönlegességeket kínálunk. Formabontó módon azonban nem csak kizárólag a hús körül forogtak a gondolataink, így a végeredmény egy húsdelikátesz bolt lett.

Üzletünk filozófiája, hogy kizárólag mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes élelmiszerek várja mindazokat, akik a kulináris élvezetről lemondani nem szeretnének, de odafigyelnek a tudatos táplálkozásra. A termékek a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, ellenőrzött gazdaságokból származnak országszerte és az országhatárokon túl.

A Piac utca nyüzsgő forgatagából a Húsmanufaktúra küszöbén át egy másik világba lép be a vásárló. A mangalica sonkák és kolbászok, füstölt szalonnák és mennyei pástétomok között barangolva különleges kézműves fűszerekre, sajtokra, borokra, egy-egy házi sütésű sonkás cipóra és egyéb kulináris kuriózumokra bukkan az ember.

Legyen Ön is részese a világunknak! Várjuk szeretettel a Húsmanufaktúrában!


Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek 7:30 - 18:00
Szombat 7:30 - 13:00
Vasárnap: Zárva