szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Konferencia
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Győr
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: +36-96-511450
Weboldal: http://www.hotelkonferencia.hu
E-mail: info@hotelkonferencia.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 3. (Káptalandomb)

Környezet leírása
A szálloda a Káptalandombon, a város egyik legszebb terén emelkedik ki az őt körülölelő évszázados épületek közül. A szerencsés elhelyezkedés révén pár perces könnyű sétával a város színes mindennapjaiba csöppenhetünk. "Korzózhatunk" a sétálóutcában, barangolhatunk a barokk belvárosban, gyönyörködhetünk a Mosoni-Duna, Rábca és a Rába folyók találkozásában és beülhetünk a világhírű Győri Balett előadására is. A város számos kulturális- és sportrendezvénynek ad otthont.

Megközelíthetőség
Gépkocsival kizárólag a Dunakapu tér felől lehet feljönni a Káptalandombra. GPS kód: DUNAKAPU TER

Részletes leírás
Kereken tizenhét szobát kínálunk vendégeink számára, melyek közül 1 külön ágyas, hét összetolt ágyas, kilenc pedig minden kényelemmel felszerelt, franciaágyas lakosztály. Szobáinkban fürdőszoba, LCD televízió, ingyenes WiFi internet, hajszárító, telefon és minibár áll vendégeink rendelkezésére. Az árak tartalmazzák a reggelit, uszoda használatát, parkolást. Kis létszámú csoportok (max. 30 fő) fogadása is megoldható!
Szállodánk étterme – előzetesen bejelentett igény alapján - elsősorban rendezvényeink részére kínál kulináris élvezeteket, melyre személyzetünk szakmai felkészültsége a garancia. Á lá carte vendéglátás nincs!