szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Erdőspuszta Club Hotel**** és Fenyves Vendéglő
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Debrecen
Elfogadóhely: Hotel**** és étterem
Telefon: +36-20-2-999-444
Weboldal: http://www.erdospusztaclubhotel.hu
E-mail: info@erdospuszta-clubhotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
Debrecen, Panoráma-Diószegi út kereszteződése

Környezet leírása
Az Erdőspuszta Club Hotel**** az ország második legnagyobb és leglátogatottabb városától, Debrecentől csupán 4 kilométerre, egy vadregényes fenyőerdő közepén várja vendégeit. A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig karnyújtásnyira, festői szépségű természeti környezetben megbúvó szálloda, étterem és rendezvényközpont pazar négycsillagos szolgáltatásokat kínál a pihenni, feltöltődni, szórakozni vágyóknak.

Megközelíthetőség
Debrecen Magyarország keleti részén, Budapesttől 220 km-re található. Megközelítés közúton a fővárosból:
- az M3-as, majd az M35-ös autópályán közvetlenül Debrecenig
- az M3-as autópályán Füzesabonyig, majd Füzesabonytól a 33-as úton, Tiszafüreden és Hortobágyon keresztül Debrecenbe
- a 4-es számú főúton Cegléden és Szolnokon keresztül Debrecenbe.
Az InterCity vonatok Budapest Nyugati/Keleti Pályaudvarról indulnak Debrecenbe.
A város nemzetközi reptérrel is rendelkezik.

Részletes leírás
A híres magyar vendégszeretet, a „puszta” és a lovasok rejtelmes világa, a hamisítatlan magyar konyha remekei, a világhírű egri és tokaji borok, a népi hagyományok, a pazar gyógyfürdők és a több mint ezeréves kulturális és művészeti értékek önmagukban is csalogatóan hatnak az európai utazók számára. Az Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecentől alig néhány kilométerre, egy vadregényes fenyőerdő közepén mindezt csokorba szedve kínálja az ideérkező vendégek számára.

A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig karnyújtásnyira, festői szépségű természeti környezetben megbúvó szálloda négycsillagos szolgáltatásokkal várja a pihenni, szórakozni vágyókat. A különleges atmoszférájú hotel- és rendezvénykomplexum a családi üdülések mellett kiváló helyszínt kínál céges rendezvények, konferenciák lebonyolításához is. Exkluzív különtermeivel, a’la carte Fenyves Vendéglőjével, hangulatos borozójával, erdei panorámás szobáival és lakosztályaival, vendégházával, gazdag gasztronómiai-, wellness és sport szolgáltatásaival, valamint lovas tanyájának szabadidős programjaival méltán nevezhető a térség egyik legszebb turisztikai paradicsomának.

A hozzánk betérők szemtanúi lehetnek a gasztronómia és a borkultúra találkozásának, hiszen Fenyves Vendéglőnkben a magyar és a nemzetközi konyha hagyományos ízei, látványteraszunkon faszénparázson készült grill specialitások és kemencés ételek, bográcsban főtt finomságok, míg borozónkban a legkiválóbb hazai pincészetek borai és pálinkaházak italai fogadják a kulináris élvezetek kedvelőit. A club hotel 12 hektáros lovas tanyáján az érdeklődőket lovas programok – lovaglás terepen és fedett lovardában, szakképzett lovas oktatás, díjugratás, hintózás, pusztabusz, csikós bemutató – valamint téliesíthető, műfüves tenisz és kispályás focipálya, kerékpárbérlés, horgásztó és őshonos háziállatok sokasága várja. A természet kedvelői több kilométeres gyalogtúrákat, kerékpáros kirándulásokat is tehetnek az Erdőspuszta területén vagy a közeli Arborétumban.