szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő
 
Régió: Dél-Alföld Elfogadóhely
Hely: Orosháza
Elfogadóhely: Gyógy-, park- és élményfürdő
Telefon: 06/68/512 260
Weboldal: http://www.gyoparosfurdo.hu
E-mail: marketing@gyoparosfurdo.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
5904 - Orosháza-Gyopárosfürdő, Fasor u. 3

Környezet leírása
Orosháza egy kiépített infrastruktúrával rendelkező, harmincezer lakossal rendelkező Dél-Alföldi település a 47-es főút mentén, sokszínű bevásárlási lehetőségekkel, szolgáltatásokkal,bankokkal,vendéglátóhelyekkel és szépségipari szolgáltatásokkal.Egy rövid városi sétával egybekötve megtekinthetők a helyi látnivalók: Kútmúzeum, Darvas József Emlékház, Szántó Kovács János Múzeum,a Városi Képtár, az evangélikus templom és számos köztéri szobor.

Megközelíthetőség
Orosháza mintegy 190 km-re fekszik Budapesttől déli irányban. Az M5-ös autópályát mintegy 110 km után, Kiskunfélegyházánál kell elhagynunk, mielőtt további 80 km-t utaznánk az alföldi Pusztán át Csongrádon, majd Szentesen keresztül. Emellett Orosháza könnyedén megközelíthető Szeged (56 km), Békéscsaba (33 km) irányából is, de a román határ sincs messze, Arad városa csupán 75 km.

GPS: 46° 33′ 59″ N ; 20° 37′ 42.6″

Részletes leírás
A gyopárosi parkfürdő a strandolás minden élményét biztosítja: gyógy- és termál- vizes medence,50 méteres úszó- és tanmedence, bébipancsoló és gyermekmedence.A sportolni vágyókat strandfoci és strandröplabda pálya várja. Emellett számos vendéglátó egység kínálja szolgáltatásait. Nyáron fesztiválok, koncertek és családbarát rendezvények kerülnek megrendezésre. Az élményfürdő több mint hatezer négyzetméter tömény szórakozást nyújt. Három kül- és négy beltéri medencével várja a fürdőzőket egész évben,egyes napokon akár éjfélig is. Két óriáscsúszda,nyakzuhany,vízi sün,gomba,gomba,sodrófolyosó, fekvőmasszázs, buzgárok és gejzírek segítik a tökéletes ellazulást. A gyógymedencék a mozgásszervi, nőgyógyászati, urológiai, bőrgyógyászati és idegrendszeri betegségekben szenvedők számára nyújt enyhítést egy gyopárosi fürdőkúra.A nyolc kabinos, modern szaunapark, egyes napokon egészen éjfélig nyitva van.A hétvégi szauna szeánszok kedveltek lettek a szauna közönsége számára. Itt képzett szauna mesterek segítik az ismerkedést a szaunázás világával. Amíg a szülők feltöltődnek, a kicsik szórakoztatásáról a Játékkuckó gondoskodik. Bérelhető kerékpárjainkkal vendégeink felfedezhetik a környék nevezetességeit.
A parkfürdő területén Termál kemping, a tó túloldalán pedig Erdei Faház kemping várja a kempingezés szerelmeseit.