szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Natura Panzió
 
Régió: Bakony Elfogadóhely
Hely: Homokbödöge
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: 06/30/218-2187
Weboldal: http://www.naturapanzio.hu
E-mail: recepcio@naturapanzio.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8563 Homokbödöge Dózsa u. 80.

Környezet leírása
Egy kis falucska szélén, Homokbödögén, egy erdei tisztáson, meghitt, csendes, mesébe illő környezetben épült panziónk, melynek minden szeglete, berendezése natúrfából készült. Mindenben a természetközeliségre törekedtünk, nevét is ebből eredeztettük: "Natura Panzió".
A táj szépsége, tiszta levegője, a város közelsége révén ideális pihenőhely.

Megközelíthetőség
Homokbödöge Pápától 12 km-re dél-keleti irányban fekszik.
Pápa felöl Adásztevel és Nagytevel falukon keresztülhaladva érhetjük el Homokbödögét, keleti és déli irányból pedig Ugod község felöl érünk a faluba. A panzióhoz a főútról a templomnál hajthatunk le (táblával jelezve), és az egyenes úton kb 800 m-t megtéve, a falu végén az utolsó házakat is elhagyva az erdő szélén balra találjuk az épületet.

Részletes leírás
Éttermünk 50 főig, míg a terasz plusz 20 főig tudja kiszolgálni a vendégeket, akik házias, frissen készült, tájjelegű ételeinkből lakomázhatnak, a szomjukat pedig széles italválasztékunkból olthatják.
A szálloda alagsorában szaunát találhatnak a felüdülésre vágyó vendégeink, valamint egy különleges hangulatú pinceborozót kandallóval, ami nagyszerű helyszíne az esti borozgatásoknak, anekdotázásoknak.
A panziót egy nagy füves udvar veszi körül, ahol tűzrakóhely és kemence is található, valamint lehetőség van grillezni, bográcsozni, ezen kívül tollasozni, röplabdázni, vagy csak úgy egy jót heverészni.

Az aktív kikapcsolódáshoz különböző eszközök kölcsönözhetőek:

terepjáró autó
túra- és hegyi kerékpár
horgászbot
távcső
íj
csónak
sífutó síléc, bot, cipő
tollasütő
labdák
bogrács, grillkészlet és egyéb főzőeszközök
digitális fényképezőgép és képnyomtató
A természetet, a csöndet kedvelők kiváló, vadban gazdag erdőket, mezőket és halban gazdag horgásztavakat találnak a környéken. A közeli majorságban és a legelőkön állatsimogatásra is van lehetőség.

Vadászat, állatmegfigyelés: Aki már egyszer is próbálta, nem tud elszakadni tőle. A vadra várva megannyi élményben lehet részünk, megfigyelhetjük a természet minden egyes rezdülését. A környék kiváló vadászterület, számos vadászlessel. Közismert Ugod és környékének vadbősége (mely a legendás Széchenyi vaddisznóhajtások színtere volt). Őz, szarvas, dámvad, vaddisznó és muflon rendszeresen kerül itt terítékre.
Látcső bérelhető. További lehetőségekről érdeklődjön a recepción.

Sportlövészet: Akit vonz e férfias sport, a vadonatúj adászteveli lőtéren szakmai felügyelet és tanácsadás mellett teheti próbára álló- és koncentrálóképességét 4,5 mm-től 0,22-es kaliberig.

Horgászat: Néhány percnyi autózással vagy kerékpározással érünk el az 53 ha-os Nagyteveli horgásztóhoz, mely különleges élménnyel szolgál a horgászoknak. A képek önmagukért beszélnek. A tóban található halfajok a teljesség igénye nélkül: ponty, amúr, kárász, keszeg, süllő, csuka és harcsa.