szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Solier Cafe - Étterem, Cukrászda, Catering & Events
 
Régió: Pest Elfogadóhely
Hely: Gödöllő
Elfogadóhely: Étterem, Cukrászda, Catering és Events
Telefon: 06-20-396-55-12
Weboldal: http://www.solier.hu
E-mail: solier@invitel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
2100 Gödöllő, Dózsa György út 13.

Környezet leírása
A gödöllői arborétum és az ország egyik legnagyobb barokk kastélya, a Grassalkovich kastély, megér egy hétvégi kirándulást, már csak azért is, mert jó kiszakadni a fővárosból akkor is, ha még egy egész hétvége sem áll rendelkezésünkre. Mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra, és arra, hogy felfedezze: nem kell kontinenseket átutazni ahhoz, hogy kiszellőzzön a fej, feltöltődjön a test és a lélek, és újjászületve, kellemes fáradsággal térjünk haza. Gödöllőn nem hagyhatja ki a Solier Cafét sem!

Megközelíthetőség
Gödöllő elérhető autóval az M3, M31, 3 főutakról vagy tömegközlekedéssel autóbusszal, vonattal vagy Hévvel. A Solier cafe Gödöllő központjában, a Dózsa György út és a Kossuth Lajos utca sarkán található, a Királyi Kastélytól 3 perc sétával.

Részletes leírás
Üzletünk három szintjén került kialakításra a cukrászda, étterem-kávéház és a cukrászati és konyhaművészeti kreációkat helyben prezentáló szakmai műhely.
Minden erőforrásunkat arra összpontosítjuk, hogy szívélyes vendéglátás, ínycsiklandozó ízek és kellemes környezet fogadja Önt, hogy az öröm, az élvezet és az élmény emléke újra és újra visszahívja hozzánk, hogy megörvendeztethessük az ünnepnapokon és a hétköznapokon is egyaránt,- a Solier Caféban.

Nálunk reggelizhet, ebédelhet, vacsorázhat vagy akár csak egy kávéra is beugorhat. Kedvére válogathat a süteményekből, étel- ital- és kávékülönlegességekből. Fogyaszthat a'la carte vagy menü formában. Borvacsoráinkkal, tematikus estjeinkkel és különleges gourmet ajánlatainkkal a legmagasabb elvárásoknak is igyekszünk megfelelni!
Ha minőségre, szívélyes, családias vendéglátásra és ellenállhatatlan „ízélményre”vágyik, a Solier biztos választás!
A minőségi választás, kockázat nélküli döntés!