szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Alfréd Panzió
 
Régió: Közép-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: 06-1-436-9316
Weboldal: http://www.alfredpanzio.hu
E-mail: info@alfredpanzio.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
1038 Budapest Vasút sor 20.

Környezet leírása
Budapest kedvelt idegenforgalmi célpont, több világörökségi helyszín is található, többek között a Duna-part látképe, a Budai várnegyed, az Andrássy út, a Hősök tere és a Millenniumi Földalatti Vasút, ami a második legrégebbi a világon, a londoni után. Turisztikailag jelentősek még gyógyfürdői, mivel Budapest a világ egyetlen gyógyfürdőkkel rendelkező fővárosa.

Megközelíthetőség
Tömegközlekedéssel: a központból, a Batthyányi tértől a H5-ös HÉV-vel Szentendre irányába a Csillaghegyi megállóig, majd onnan egyenesen tovább 5-10 perc sétálás

Autóval: Árpád-híd budai hídfőjétől a 11-es főúton Rómaifürdő-HÉV megállóig haladni, majd ott az Y elágazásnál balra tartani, és haladni a Szentendrei úton. A panzió a 403-as számmal szemben található.

Részletes leírás
Az Alfréd Panzió Budapest központjától 20 percre található, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen.

A családias hangulatú, 20 szobás panzió a Csillaghegyi strandfürdő és a Római élményfürdő szomszédságában fekszik. A 2, 3 és 4 ágyas szobák TV-vel, minibárral és zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.

Számos kirándulási lehetőség kínálkozik a szállás környékén, mint például a csodás Szentendre, de sétálhat a tőlünk nem messze található Római Parton is. Ha nincs kedve kimozdulni, relaxáljon szaunánkban.

Autóját biztonságban tudhatja zárt parkolónkban, de ha biciklivel érkezik, azt is lezárhatja kerékpártárolónkba.

A 30 fős befogadóképességű konferenciateremnek köszönhetően a panzió alkalmas kisebb előadások, tréningek lebonyolítására is.