szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Holdfény étterem
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Veresegyház
Elfogadóhely: Étterem
Telefon: 06-28-389-349
Weboldal: http://www.holdfenyetterem.hu
E-mail: holdfenyetterem@citromail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
2112. Veresegyház Lovász tér 1.

Környezet leírása
Veresegyház, nem csak az asszonykórusról lett híres. Évek óta több ezren látogatnak el eme szép városba, a macik kedvelt hazájába. Az országunkban egyedülálló medve otthon közismert és népszerű a macik amik szabadon mászkálnak csak a mi kis városunkban láthatják az ide látogatók.
Gyógyító hatású fürdőnk is vonzó lehet a reumás problémákkal küzdő betegek számára. Az orvosok is tudják és ismerik a termálvíz gyógyító hatását és a gyógyulni vágyó betegek ezreit utalják évente kezelésre a veresegyházi fürdőbe.

Megközelíthetőség
A Holdfény étterem könnyen megközelíthető Budapest Városkapu buszvégállomásról induló volánbusszal. Veresegyház Csonkás megállótól 2 percre található Lovász tér 1. szám alatt.

Részletes leírás
Budapesttől 18km-re található a város egyik legkedveltebb gyöngyszeme. Éttermünk fő profilja esküvői rendezvények lebonyolítása. Amennyiben ínyencségekre vágyik, séfünk elkápráztatja étel költeményeinkkel. Árainkat, a vendéglátás felvirágoztatását figyelembe véve alacsonyan tartjuk, bízva abban, hogy legalább 1 hónapban egyszer minden ember vendégünk lehessen.
Éttermünkben csobogó, illetve a halastavon átívelő bambusz híd teszi felejthetetlenné az itt tartózkodás élményét. Nyári időszakban 2 szintes teraszunk arborétum jellegű környezetben biztosítja a város zajától, történő elszakadást. A terasz közvetlenül a parkban található, ahol gyerekek nyugodtan futkározhatnak, játszhatnak, miközben a szülők zavartalanul élvezhetik felszolgálóink kényeztetését.
A nagy parkkal övezett étterem kivételes adottságainak köszönhetően szívesen látja a vendégek négylábú kedvenceit is. Amennyiben esetleg nem rendelkezik kedvenccel, itt biztosan talál magának..