szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Smaragdvölgy Pihenőpark és Étterem
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Sátoraljaújhely-Rudabányácska
Elfogadóhely: Étterem, Szállás, Vendégház
Telefon: 47/324-324
Weboldal: http://www.smaragdvolgy.hu
E-mail: info@smaragdvolgy.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3980 Sátoraljaújhely-Rudabányácska, Vadász út 14.

Környezet leírása
A Smaragdvölgy Pihenőpark, a Zempléni-hegység egyik legszebb helyén, Sátoraljaújhely központjától csupán 6 kilométerre Rudabányácskán, a Magaspatak fenyőerdőkkel körbevett 14 hektáros völgyében található. Nem messze található Magyarország leghosszabb libegője és bob pályája, valamint számos kirándulóhely található a környéken.

Megközelíthetőség
A 37-es főútról a Sátoraljaújhely végén található körforgalomnál kell Rudabányácska felé letérni, majd kb 5 km után a faluban kihelyezett táblákat követve található a Pihenőpark. A vonattal érkezők a sátoraljaújhelyi vasútállomásról menetrendszeri autóbusszal tudják megközelíteni a falut.

Részletes leírás
Megszépült 120 fős a la carte étteremmel, 45 fős különteremmel és ízletes ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Vállaljuk esküvők, ballagások, családi és céges ünnepségek lebonyolítását. Csodálatos környezet áll rendelkezésre az esküvői szertartás megtartására is a tóparton. 20 db 2-3-4 ágyas zuhanyzós szobáinkban 70 fő elhelyezésére van lehetőség. Campingünk területén 100 sátorhely került kialakításra, a vizesblokk konyha résszel bővült.
1,5 hektáron elterülő tavainkon a csónakázás és vízibiciklizés mellett a horgászok is hódolhatnak szenvedélyüknek. Vendégeink számos kültéri szabadidős játékot vehetnek igénybe. Csoportok számára tréfás, ügyességi, csapatépítő vetélkedőket szervezünk, igény szerinti feladat összeállítással. A túrázók pihenőparkunkból kijelölt útvonalon juthatnak el az országos kéktúra útvonalához. A völgyben több forrás is ered.