szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

BO-NI Vendégház
 
Régió: Nyugat-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Fertőd
Elfogadóhely: Vendégház, Fagyizó
Telefon: +36/30/927-0035
Weboldal: http://www.bo-ni.hu
E-mail: bonivendeghaz@t-online.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9431 Fertőd Mentes M. u. 22

Környezet leírása
A környék programjairól a Fertő part első számú portáljáról, naprakész információk tud beszerezni. Környékünk településeinek főbb látnivalói és programjai 25 km-es körzetben:
Fertőd:

Esterházy kastély
Múzsikaház
Joseph Haydn múzeum
Helytörténeti kiállítás
Joseph Haydn Sétány
Szent András templom
Családi Lovasnapok (június második felében)

Sarród:

Nemzeti Park – Kócsag Vár (Fertő-Hanság Nemzeti Park) Tájház

Megközelíthetőség
A fertődi Bo-Ni Vendégházunk az ausztriai határátkelőtől 8 km-re, az Esterházy-kastélytól 2 km-re a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén található.

Részletes leírás
Vendégházunk Fertőd szélén, csendes, barátságos helyen fekszik. Szeretettel várunk minden ide látogató vendéget.

Vendégházunk négy, két fős, kényelmes emeleti szobával rendelkezik, melyek igény alapján pótággyal bővíthetőek. Minden szobához külön fürdőszoba, televízió és internet hozzáférés (Wifi) tartozik. A közös előtérben egy jól felszerelt konyha áll rendelkezésre vendégeink részére.

Két, négy fős apartmannal, melyben egy légtérben található a konyha és a hálórész (franciaágy + 1 heverő + 1 pótágy). Felszereltsége megegyezik a szobáknál felsoroltakkal. Mindegyik egység külön terasz résszel rendelkezik.

A szálláshoz igény szerint reggelit külön térítési díj ellenében biztosítunk vendégeink részére.
A kikapcsolódáshoz hozzájárul:

70 m2 -es terasz, ahol tavasztól-őszig a jó adottságai miatt lehetővé vállik a szabadban való reggelizés, beszélgetés és az időtöltés. Itt található játékaink: Darts, csocsó és Ping-Pong asztal. Dohányzásra alkalmas hely, mert szobáink és apartmanjaink nem dohányzóak.

udvar, ahol kialakítottunk kisebb udvari “játszóteret” (hinták), szalonna sütő helyet. A csendes pihenést a kerti-tó melletti hintaágyban tudja élvezni. A füves tér lehetőséget ad tollasozásra, labdázásra.

pince, ahol kialakítottunk egy gyermekjátszó sarkot biliárdasztallal (játékok: kártyák, társasjátékok, babák, Barbie-k, Duplo) Baráti társaságoknak megfelelő társalkodó hely is.

Minden játékunk díjmentesen használható.

A szobákat az érkezés napján 14:00-tól lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10:00-ig kell elhagyni. Fagyizónkról

Fagylaltjainkat egytől-egyig olasz alapanyagokból, saját technikával készítjük. Kínálatunkban szerepelnek a legfinomabb fagylaltokból készült kelyhek, fagylalttorták, kávék és üdítők. Szeretettel várunk minden kedves fagylaltrajongót.

A "fagylalt élmény" garantáltan nem marad el!