szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kispatak vendégház
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Arka-Boldogkőváralja
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: +36-30-7373-721
Weboldal: http://www.kispatak-vendeghaz.hu
E-mail: mgaudit@t-online.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3885 Arka, Zrínyi u. 6.

Környezet leírása
Arka csendes kis zsáktelepülés a hegyek között megbújva. Mindössze 3 km-re van a szinte teljesen épen maradt Boldogkői vártól. A településhez tartozó hegygerincen avar-kőfal húzódik, amelynek a nyomai ma is láthatóak. A falut övező Tó- hegyen jól kivehetőek a vulkáni eredetű gázkitörések nyomai, az un. "Ördögharapás". A faluban sok eredeti állapotában megőrzött, illetve felújított, hagyományos építkezés jegyeit magán hordozó épület található.

Megközelíthetőség
Gépkocsival Miskolcról a 3-as számú főútvonalon Encsre, onnan Boldogkőváralja felé.
Vonattal Miskolcról Abaújszántóra vagy Encsre. onnan busszal Arkára.
Busszal Miskolcról Encsre, onnan busszal Arkára.

Részletes leírás
A 2008-ban épült vendégház kétszintes, melyet L alakban kelet-dél fekvésű terasz övez. A vendégház földszintjén találhatjuk a 2 db egyenként 15 m2-es, franciaágyas vendégszobát, a közlekedőt, WC-t, zuhanyzófülkével ellátott fürdőszobát és a közel 30 m2-es lakókonyhát. Az emeleti részen galéria, zuhanyzófülkés fürdőszoba, WC és két, illetve három ágyas vendégszoba került kialakításra. A fürdőszobákban hajszárító, a gyerekeknek bili, ill.kis wc tető van. A konyha edényekkel és műszaki berendezésekkel (mikrohullámú sütő, gáztűzhely, kávéfőző, vízforraló, botmixer, kenyérpirító, hűtőszekrény mélyhűtővel) felszerelt. Az emeleti galérián pihenősarok, Tv,HI_FI, DVD lejátszó filmekkel és kihúzható kanapé szolgálja a pihenést. A fürdőszobákban hajszárító és törölközőszárító található.
A vendégház gázfűtéses, a lakókonyhát kandalló teszi hangulatossá.
A gépkocsik részére parkolási lehetőség biztosított a külön kialakított gépkocsi parkolóban. Az udvar parkosított, grillező, bográcsozó hely került kialakításra, (bogrács, bográcsállvány, grillrács, nyársak rendelkezésre állnak).
A gyerekek és felnőttek számára kinti és benti játékok (tollaslabda, homokozó, kártya, sakk stb.) teszik kellemesebbé a pihenést és biztosítják a mozgást.