szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

The Garden Étterem
 
Régió: Dél-Kelet Magyarország Elfogadóhely
Hely: Makó
Elfogadóhely: Étterem
Telefon: 06/20-353-7172
Weboldal: http://www.gardenkft.eu
E-mail: iroda@gardenkft.eu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
6900 Makó, Járandó tanya 111.

Környezet leírása
Makón a Középvárosként ismert részen található a város legjelentősebb idegenforgalmi vonzereje, Makovecz Imre által megálmodott és tervezett Termál-és Gyógyfürdő, ami 11 medencével, wellness-, élmény- és gyógyelemekkel várja az idelátogatókat. A főtérből nyílik a város sétálóutcája, ahol a neobarokk Postapalota tőszomszédságában áll Makovecz Imre kiemelkedő alkotása, a Hagymaház áll. Az épülettel szemben helyezték el Fritz Mihály alkotását, a Múzsák kútját. De még nagyon sok látni való akad városunkban.

Megközelíthetőség
A 43 főúton Nagylak irányában Makó várost elhagyva a kör forgalom után 800 méterre bal oldalon található éttermünk. Melyet bővítünk hamarosan nyíló panziónkkal.

Részletes leírás
Éttermünket 2012 nyarán nyitottuk meg azzal a szándékkal, hogy a Dél-Alföldi régió egyik meghatározó vendéglátó helye legyen. Éttermünk Makó belvárosától 5 km-re a 43-as nemzetközi főútvonal közvetlen szomszédságában található. Komplexumunk zöldövezeti környezetben található. A kapun belépve elénk tárul a csodálatos mediterrán típusú kertünk és áprilistól-októberig nyitva tartó teraszunk. A főépület mellett került kialakításra grill házunk, mely rusztikus stílusban készült.Éttermünkre és grill házunkra jellemző a minimál art design. A nemzetközi konyha különlegességei mellett megtalálhatók a magyaros ízek is. Természetesen étel választékunk össze állításánál gondoltunk a gyermekekre és a diétás ételeket fogyasztókra is. Italainknál a Hungarikum mellett nagy hangsúlyt fektettünk az úgynevezett prémium kategóriájú italok forgalmazására is. Borlapunkon megtalálhatóak a leghíresebb magyar borvidékek remekei beleértve itt Villányt, a Balaton-felvidéket és Egert is. Éttermünk szolgáltatásait folyamatosan bővíteni kívánjuk játszótérrel, hamarosan nyíló panziónkkal. Őszintén reméljük, hogy rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését és bízzunk abban, hogy személyesen is elégedett vendégeink között üdvözölhetjük.