szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Annagora Aquapark
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonfüred
Elfogadóhely: Vízi élmény-, csúszda- és wellness park
Telefon: 06-87/581430
Weboldal: http://www.annagora.hu
E-mail: info@annagora.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
8230 Balatonfüred, Fürdő u. 35.

Környezet leírása
Balatonfüred a Balaton északi partján, lankás dombok által körülölelt 13.500 lakosú kisváros. Az utazó, bárhogyan is közelíti meg Balatonfüredet - vasúton, országúton, vízen -, a városba érve azonnal megérzi a múlt és a jelen harmonikus ötvözetét. Először a földrajzi táj kelti fel érdeklődését: északról a szelíd hegyek, délről a tó öleli át a várost,Ősi, már a római korban is lakott település, ahol lépten-nyomon a múlt emlékeibe botlik a látogató... Jelentése: fürjes hely.

Megközelíthetőség
Az Annagora Aquapark Balatonfüreden, a város Tihany felőli végében, a Balaton partjától mindössze 500 m-re, a fővárostól kb. 120 kilométerre található.
Aquaparkunk a 71-es útról a körforgalmon keresztül, valamint a városból is könnyedén megközelíthető. Az érkező gépkocsikat és buszokat hatalmas parkoló várja, melyben mindig elegendő hely áll rendelkezésre. A parkoló használata díjtalan! Vonattal és autóbusszal az ország bármely pontjáról megközelíthető.

Részletes leírás
Élményfürdő, csúszdapark, Magyarország legnagyobb hullámfürdője, egy jeges ital, gyönyörű panoráma a Balatonra, s mindez a parttól 500 méterre – tökéletes nyári kikapcsolódás vár Balatonfüreden, az Annagora Aquaparkban!

Ezernyi izgalom és kaland kicsiknek és nagyobbaknak, családosoknak, Neked!

Fűtött külső és beltéri medencék, gyermekmedencék, 12 óriás csúszda és 3 gyermek csúszda vár Rád számos más kikapcsolódási lehetőség mellett még esős, szeles időben is – egész nyáron, a család minden tagjának!