szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Fenyőharaszt Kastélyszálló
 
Régió: Észak Magyarország Elfogadóhely
Hely: Verseg-Fenyőharaszt
Elfogadóhely: Kastélyszálló
Telefon: 06-28/438-437
Weboldal: http://fenyoharasztikastelyszallo.hu/
E-mail: fenyoharaszt@bif.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2174 Verseg-Fenyőharaszt

Környezet leírása
Kastélyunk külterületen található. Egy 13 hektáros őspark fáinak hűsítő ölelésében várjuk Vendégeinket. Kastélyunk 22 szobával, 4 apartman lakással és 3 konferenciateremmel várja a pihenni és kikapcsolódni vágyóakat. Természetesen egy eredményes munka helyszíneként is várjuk a dolgozni "vágyókat". :)

Megközelíthetőség
Budapestről Kastélyszállónk mintegy 30 perc alatt elérhető az M3-as autópályán. Személygépkocsival vagy autóbusszal az autópályáról az 51-es kilométernél, Kerekharaszti pihenőhelynél, a MOL kútnál jobbra kell letérni, majd a pálya feletti felüljárón áthaladni. Onnantól tábláink segítik a tájékozódásban.
Miskolc felől az M3-as autópályán 51-es kilométernél, Kerekharaszti pihenőhelynél, a MOL kútnál jobbra kell letérni. Majd a kutat elhagyva forduljon ismét jobbra.

Részletes leírás
Kastélyunk egyéni és csoportos vendégek számára is ideális helyszín lehet. Legyen szó családi kikapcsolódásról, egy romantikus pihenésről vagy egy esküvőről, nálunk megvalósítható. Ha szeretne a város zajától távol, mégis aktív kikapcsolódásban részesülni, keresse honlapunkat.

Ki ne vágyna arra, hogy egy hatalmas parkban játsszon gyermekeivel, etessen kisállatokat, vagy elfogyasszon egy kellemes nyáresti kemencés vacsorát?!