szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Aranykalász Panzió - Étterem - Söröző
 
Régió: Dél-Alföld Elfogadóhely
Hely: Szentes
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: 06/63/312-046
Weboldal: http://aranykalasz.szentes.hu
E-mail: aranykalasz@pannongsm.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
6600 Szentes, Apponyi tér 18.

Környezet leírása
Szentes város Magyarország dél-alföldi régiójában, azon belül Csongrád megyében, a Tisza és a Hármas-Körös által közrefogva helyezkedik el a Kurca-folyó két oldalán, mely hosszában szeli át a települést. Szentes Csongrád megye harmadik legnépesebb városa, lakossága 30 ezer fő.

Bár Szentes Szeged és Hódmezővásárhely után népességi szempontból csak a harmadik a megyében, van azonban más, amiben Európa-szerte is az első. A Kurca és a Tisza vizein kívül tengernyi termálvíz fakad a városban.

Megközelíthetőség
Megközelíthető közúton a 45-ös főúton (Hódmezővásárhely illetve Kunszentmárton felől) és a 451-es főúton (Kiskunfélegyháza-Csongrád felől). 1998-ban készült el a 451-es útnak a várost elkerülő szakasza, ami mentesíti a városközpontot az átmenő teherforgalom alól.

Vasúton négy irányból érhető el a város: a 147-es számú Kiskunfélegyháza-Orosháza és a 130-as számú Szolnok–Hódmezővásárhely–Makó-vasútvonal keresztezi itt egymást.

Részletes leírás
A közel száz éve alapított "Aranykalász Étterem", 1992-ben került a Hegedűs család tulajdonába. A 150 férőhelyes, légkondicionált vendéglőben, a különböző ételek, a magyar konyha hagyományait megőrizve kerülnek a vendégek asztalára. Az étterem közvetlen szomszédságában található az "Aranykalász Panzió", melynek felszereltsége megfelel az EU-s elvárásoknak.

Az itt megszálló vendégek kényelmét, TV-vel és minibárral felszerelt, fürdőszobás, légkondicionált szobák biztosítják. Internet hozzáférés biztosított mind az étterem, mind a panzió vendégei számára.

A vendéglátó komplexum szerves része a sörbár, és a játékterem, amely - csakúgy mint az étterem - mindennapi nyitva tartással áll a vendégek rendelkezésére.

Töltse szabadságát emlékezetesen, nálunk Szentesen!

A panzió

Az étterem közvetlen szomszédságában található az "Aranykalász Panzió", melynek felszereltsége megfelel az EU-s elvárásoknak.

Az itt megszálló vendégek kényelmét, kábel TV-vel és minibárral felszerelt, internet hozzáféréssel rendelkező fürdőszobás, légkondicionált szobák biztosítják.

A vendéglátó komplexum szerves része a sörbár és a játékterem, amely - csakúgy mint az étterem - mindennapi nyitva tartással áll a vendégek rendelkezésére.