szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Operetthajó Kft.
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Kultúra,vendéglátás,sétahajózás,városnéz
Telefon: +36-20-3329-116
Weboldal: http://www.operetthajo.hu
E-mail: operetthajo@t-online.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
1064 Budapest Podmaniczky u. 75.

Környezet leírása
Budapest kedvelt idegenforgalmi célpont, több világörökségi helyszín is található itt, többek között a Duna-part látképe, a Budai várnegyed, az Andrássy út, a Hősök tere és a Millenniumi Földalatti Vasút, ami a második legrégebbi a világon, a londoni után. Turisztikailag jelentősek még gyógyfürdői, mivel Budapest a világ egyetlen gyógyfürdőkkel rendelkező fővárosa.

Megközelíthetőség
4-6-os villamossal a Nyugati térig, onnan a Podmaniczky utca és Teréz körút sarkától 72-es trolival 2 megálló a Dózsa György út felé a Szinyei Merse utcáig.

Részletes leírás
OPERETTHAJÓ-ZENEHAJÓ 2013.
„Zene, vacsora, sétahajózás, avagy kulturális időutazás Budapesten”

Az Operetthajó előadássorozat közel másfél évtizedes működése és több mint 1500 sikeres előadás lebonyolítása óta megszokott módon idén is az Operaház kiváló énekes, hangszeres és táncművészeiből alakult Operetthajó Társulat nemzetközi műsorával gondoskodik Vendégeink magasszínvonalú kulturális szórakoztatásáról. Műsorainkban egyedülálló módon, minden közönségigénynek egy programon belül eleget téve elhangzanak népszerű opera, operett részletek, olasz és spanyol dalok, musicalek (eredeti nyelvű előadásokban!) és bravúros hangszeres szólók, valamint látványos jelmezekben előadott magyar folklór, klasszikus, sztepp, flamenco és hastáncok, amellyel komplett, feledhetetlen élményt nyújtó összművészeti előadást kívánunk Vendégeinknek biztosítani. A műsort gyertyafényes, svédasztalos vacsorakínálatunk megújult étel és italkínálata mellett élvezhetik kedves Vendégeink, mialatt Budapest esti kivilágított panorámájában gyönyörködhetnek a sétahajóút alatt. Az est két szünetében angol, német, magyar nyelven művészettörténeti városnéző idegenvezetést szolgáltatunk, melyben Budapest épületeinek zenei és művészettörténeti érdekességeit mutatjuk be.

2013. március 29.-től,(Húsvéttól) október végéig minden szerdán, pénteken és vasárnap 20 órától 22 óráig tartanak Operetthajó rendezvényeink