szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

MOUNTY Kerékpár üzlet és szervíz
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Kerékpárüzlet
Telefon: 06-1/204-0405
Weboldal: http://www.mountykerekpar.hu
E-mail: mounty@hdsnet.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
1119 Budapest, Etele út 71.

Környezet leírása
Budapest kedvelt idegenforgalmi célpont, több világörökségi helyszín is található itt, többek között a Duna-part látképe, a Budai várnegyed, az Andrássy út, a Hősök tere és a Millenniumi Földalatti Vasút, ami a második legrégebbi a világon, a londoni után. Turisztikailag jelentősek még gyógyfürdői, mivel Budapest a világ egyetlen gyógyfürdőkkel rendelkező fővárosa.

Megközelíthetőség
busz: 103,114,141,173 villamos: 19,49

Részletes leírás
1996 óta valljuk, a „Megfizethető ár, jó minőség!” elvet a kerékpáros szakmában.
Jelenleg 150 m2-en több mint 200 kerékpárral várjuk vásárlóinkat. A gyermek kerékpároktól a felnőtt kerékpárokig több méret, típus és felszereltség közül választhatnak. Az általunk eladott kerékpárokat beüzemelve, garanciával hozzuk forgalomba.
Üzletünkben a kerékpározáshoz szükséges alkatrészek és kiegészítők széles választékát is megtalálják. Folyamatosan bővülő kínálatunkkal és kedvező árainkkal szeretnénk kielégíteni vevőink igényeit. Eladóink és szerelőink műszaki segítségnyújtással és szerelési tanácsokkal is ellátják vásárlóinkat.
Szervizünk vállalja a garanciális és garancián túli szervizeket is. Ezen kívül bármilyen kerékpárt szétszedünk, összerakunk, átépítünk igény szerint.
Reméljük Önt is mielőbb vevőink között üdvözölhetjük.
A honlapunkon található térkép alapján gond nélkül eljuthat hozzánk.
Könnyű parkolás autóval és kerékpárral egyaránt.