szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Jankovich Kúria Wellness Hotel****
 
Régió: Közép-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Rácalmás
Elfogadóhely: Wellness Hotel**** és Étterem
Telefon: 06-25/507-817
Weboldal: http://www.jankovichhotel.hu
E-mail: info@jankovichhotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2459 Rácalmás, Jankovich Miklós köz 1.

Környezet leírása
A hotelnek otthont adó XVIII. században épült nemesi Jankovich Kúria az ország szívében, Rácalmás ófalujának központjában található, ősfás parkban.

Megközelíthetőség
Érkezhet Budapestről az M6-os autópályán 35 perc alatt, vagy hajóval a Dunán, mely a szállodától mindössze 200 m-re folyik.

Részletes leírás
A szálloda hangulatos étterme európai és koreai ételkülönlegességekkel kínál páratlan kulináris élményt a hozzánk látogatóknak.
Éttermünk két egybenyitható autentikus keleti teremmel is rendelkezik, ami kétszer tíz fős társaságnak nyújt hamisítatlan koreai hangulatot. Elegáns télikertünk csodálatos őspark panorámával teremt kellemes kikapcsolódási lehetőséget, vagy ideális környezetet kisebb bankettek, fogadások megrendezésére.
2012 tavaszán megnyílt, közel 500 m2-es wellness szigetünk kínál teljes újjászületést! Engedje magát elvarázsolni az elegáns tér minden nyugalmával, harmonikus színeivel, mindig más fényeivel. Pihenje ki a hétköznapok fáradalmait: ússzon medencénkben, ücsörögjön a jakuzziban, fedezze fel szauna-világunkat, masszírozza talpát Kneipp-taposóban, vagy csak szusszanjon egyet a tepidáriumban! A teljes kényelemhez bárpultunknál gőzölgő gyógy- vagy gyümölcsteát és friss kristályvizet talál.
Szállodánktól a Duna-part gyalogszerrel mindössze két perc, így kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt: elmehetünk egy rövid esti sétára, de akár egy GPS-es szigeti kalandtúrára is.