szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Alpokalja Panzió Étterem
 
Régió: Nyugat-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Kőszeg
Elfogadóhely: Panzió és Étterem
Telefon: 06 94/0360-056
Weboldal: http://www.alpokaljapanzio.hu
E-mail: alpokaljapanzio@alpokaljapanzio.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9730 Kőszeg Szombathelyi út 8-10.

Környezet leírása
Van Magyarországon, a nyugati határszélen egy sajátos hangulatú kisváros, ahol a házak a múltról mesélnek, s a török feletti győzelem emlékére vasárnap 11 órakor is szólnak a harangok. Ez a kisváros Kőszeg, mely egy „ ékszerdoboz a határon „.

Megközelíthetőség
Barátságos, családias hangulatú panziónk Kőszeg határán az Alpok lábánál, a 87-es főút mellett található a Gyöngyös patak által határolva. Vendégeinket gondozott kis virágoskertünk fogadja. Betérve a recepción felkészült kollégáink várják Önöket, és minden információt és tájékoztatást megadnak, amire szükségük, igényük van.

Részletes leírás
Kiválóan alkalmas mind családok, mind konferenciák, rendezvények megtartására, mind aktív kikapcsolódásra, pihenésre. Az osztálykirándulásra ideérkező csoportok részére történelmi játszóházi programot nyújtunk, így segítve a csoportvezetőket a programok megszervezésében. Cégek, munkahelyek számára szívesen tartunk csapatépítő tréningeket.
Panziónk szaunával, kiskönyvtárral, gyermekekkel érkező családokra gondolva játszótérrel, nyáron gyermek pancsolóval, szalonnasütővel várja kedves Vendégeinket. Ha netán valaki némi testmozgásra vágyik, külön ping-pong termünket díjmentsen igénybe veheti.Ha pedig a múzsa, zongorázni hívja, nálunk erre is lehetősége nyílik, Frau Erzherzogin Maria Immaculata részére elkészült zongorán.
Éttermünket a kitűnő konyha, a bő választék, az udvarias kiszolgálás és a kedvező árak jellemzik. Étlapunkon a házias és a magyaros konyha finomságain túl a hal és a vad ételek is megtalálhatók.
Több különteremmel rendelkezünk:
- terem: 30fő
- Kisterem: 40 fő
- Nagyterem: 60 fő
- Rendezvény-, konferenciaterem: 80-90 fő
- Nyáron terasz ( nyitott – fedett ): 70 fő.
Vendégeink igényeit figyelembe véve bővítettük szolgáltatásaink körét szaunával, ping-ponggal és nem utolsó sorban kiskönyvtárral.