szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Tisza Corner Hotel
 
Régió: Dél-Alföldi régió Elfogadóhely
Hely: Szeged
Elfogadóhely: Hotel
Telefon: +36/62/541-820
Weboldal: http://www.tiszacornerhotel.hu
E-mail: info@tiszacornerhotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
6728 Szeged, Budapesti út 2.

Környezet leírása
A Tisza Corner Hotel Szeged kapujában, az M5-ös autópálya mentén, a városba vezető főúton, a Budapesti út 2. szám alatt, a belvárostól 3 kilométerre található. Szállodánkban 39 kényelmes, színes tv-vel, hűtőszekrénnyel felszerelt, fürdőszobás, légkondicionált szobában biztosítjuk vendégeink kényelmét.

Megközelíthetőség
Vonattal:

A szegedi Vasútállomáson - Indóház téren - szálljon fel az 1-es villamosra, majd a végállomáson (Szeged Plaza) szálljon le. Szeged Plaza előtti buszmegállóban a következő buszokkal lehetséges eljutni a Tisza Cornerbe: 75, 75Y, 79-es buszok. 75, 75Y-os buszokkal a Dorozsmai úton kell leszállni, 79-es busszal a Budapesti úton kell leszállni a Baumax után. Onnan 200m-re található a Tisza Corner Hotel a Budapesti úton.

Busszal:

A szegedi buszpályaudvarról (Mars tér) a 75, 75Y, 79-es buszokkal.

Részletes leírás
A Szegedi szállodában kényelmes szobák igénybevételére van lehetőség, 2-3-4 fő részére is a szabad kapacitás függvényében. A Tisza CORNER Hotel kedvező árfekvésű és kényelmes szobákat kínál átutazó vendégeknek, diákcsoportok, illetve osztálykirándulások részére is.

Kisgyermekes családok részére újszegedi szállodánk, a Tisza Sport Hotel szolgáltatásait ajánljuk.

Nagyobb bevásárló központok: Metro, Cora, Praktiker és a városkapu bevezető útvonalán hamarosan épülő lézerközpont a Tisza CORNER Hotel közelében található. A Szeged Plaza és egy horgásztó a másik irányban szintén könnyen megközelíthető.