szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Baalbek Stúdió
 
Régió: Közép-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Szépségszalon
Telefon: 06/30/566-0806
Weboldal: http://www.baalbekstudio.hu/
E-mail: baalbekstudio@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
1051 Budapest, Arany János u. 9.

Környezet leírása
A belváros szívében található üzletünk referenciaszalonként is üzemel, ahol szép környezetben, luxusszolgáltatásokkal, magasan képzett szakemberekkel várjuk kedves szépülni vágyó vendégeinket.

Megközelíthetőség
A Baalbek Stúdió az Arany János utca Dunához közelebb eső részén található. Autóval megközelíthető a rakpart felől, illetve parkolás lehetőség a szomszédos utcákban van. Tömeg közlekedéssel elérhetőek vagyunk az M2-es metróval (Kossuth Lajos téri megálló, majd a Nádor utcán kell végig jönni), M3-as metróval az Arany János utcai megállónál fel kell sétálni a Duna fele az utcán, vagy 15 és 115-ös busszal a Széchenyi utca / Hercegprímás utca megállónál kell leszállni.

Részletes leírás
Szépségszalonunk, a Baalbek Stúdió többek között kozmetikai kis- és nagy kereskedelemként, illetve belvárosi luxus és referencia szalonként működik.

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon elsőként mi kínáltuk fel a 3D műszempilla felhelyezésének technikáját és ezt a tudást azóta az országban több sikeres szakembernek tovább is adtuk.
Sminktetoválás területén is szalonunk az egyik kiemelkedő hazai szolgáltató Magyarországon, hiszen az általunk készített tetoválások nem csak tartósak, de a professzionálisan tudásnak köszönhetően, a természetessel közel azonos hatásúak. A magas színvonalú kozmetikai kezeléseink Dr. Rimpler és Isabelle Lancray termékekkel történnek, amelyek töbszörösen Oscar-díjasak és az egyedülálló nanotechnológiát alkalmazzák.
E-light villanófényes kezeléseinkkel szintén az elsők között vagyunk hazánkban. Lehetőség van a végleges szőrtelenítésre és a bőrmegújító technikákkal a különböző hegek, hajszálér tágulatok, akne, stb. eltüntetésére is. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt és odalátogatót.