szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Laterum
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Pécs
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: 06/72/252-113
Weboldal: http://www.laterum.hu
E-mail: laterum@laterum.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7633 Pécs, Hajnóczy J. u. 37-39.

Környezet leírása
Hotelünk Pécs - 2010 Európa Kulturális Fővárosa - nyugati részén található. A történelmi belvároshoz biztosítottak a jó közlekedési feltételek, helyi járattal vagy autóval 10-15 perc alatt elérhető a városközpont.

Megközelíthetőség
Budapest irányából autóval a 6-os főúton vagy az M6-os autópályán, vagy vonattal.
A városon belül a 6-os főúton, Szigetvár irányába közlekedve érhető el a hotel, illetve a belvárosból (a vasútállomástól és a buszpályaudvartól is) helyi járatú autóbusszal.

Részletes leírás
Szobáink:
3 és 4*-os, nagyméretű szobáinkkal igyekszünk minden vendégünk részére kellemes pihenést biztosítani. A szobák 3 vagy akár 4 főre is ágyazhatóak.

Éttermünk:

Kiváló tradicionális magyaros és nemzetközi ételekkel, bőséges menüválasztékkal, színvonalas kiszolgálással, kedvező áron várja vendégeit. Ízletes ételeinket minőségi nyersanyagokból készítjük, amelyek saját farmunkon szabadtartással tenyésztett sertés - és baromfiállományból származnak.

Konferencia és rendezvény termeink:

Termeink helyet adnak országos és nemzetközi konferenciák, céges vagy baráti összejövetelek, esküvők, bankettek, ballagások színvonalas lebonyolításához.

Wellness központ:

Wellnes központunkban az élménymedence és a pezsgőfürdő mellett szaunák, gőzkabin, valamint különböző masszázsaink teszik lehetővé a kikapcsolódást.

Parkoló

Vendégeink díjmentesen használhatják a hotel előtt található, saját, sorompóval lezárt parkolót.

Szeretettel várjuk mozgáskorlátozott vendégeinket is, hiszen a Laterum Hotel épülete, az étterem és egy vendégszoba is alkalmas fogadásukra.