szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Tisza Sport Hotel
 
Régió: Dél-Alföld Elfogadóhely
Hely: Szeged
Elfogadóhely: Hotel
Telefon: 06/62/431-428
Weboldal: http://www.tiszasporthotel.hu
E-mail: sporthotel@tiszahotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 42.

Környezet leírása
Szeged, az Alföld déli részének nagy múltú gazdasági és művelődési központja. Története a honfoglalás megkezdésétől dokumentált és emlékhelyekben, látnivalókban is bővelkedik. A városba irányuló turizmus fő vonzereje a nyaranta megrendezésre kerülő, nagy múltú Szegedi szabadtéri játékok és egyéb nívós kulturális rendezvények, pl. az utóbbi években méltán népszerűvé vált Hídi vásár, Borfesztivál, Rózsa Fesztivál, Szegedi Halászlé - főző verseny és egyéb népszerű nemzetközi színvonalú rendezvények.

Megközelíthetőség
Vonattal:
A szegedi Vasútállomáson - Indóház téren -szálljon fel az 1-es villamosra, majd a Széchenyi téren szálljon le (5. megálló). Ezután 71-es autóbusszal a legegyszerűbb ( melyet az alábbiakban olvashat ),

Busszal:
71-es autóbusz közlekedik a Buszpályaudvar (Mars tér) és a Tisza Sport Hotel között, a Védőnőképzőnél kell leszállni, majd visszafelé ( a menetirányával ) jönni kb. 50 m-t és a Kállay Albert utcán befordulni, még 150 m és a Tisza Sport Hotelhez ér.

Autóval:

GPS koordináták: N46.252447°, E20.165364°

Részletes leírás
A Tisza Sport Hotel - a legzöldebb szegedi szálloda - csendes kertvárosi környezetben található, 200 méterre a "Napfényfürdő" Aquapolistól. Ideális Tisza parti kikapcsolódás, távol a város zajától, mégis közel Szeged belvároshoz, ahol hangulatos teraszok, csodálatos cukrászdák, tisza parti halászcsárdák és a város egyéb nevezetességei: Fogadalmi Templom, Dóm tér a Szegedi Szabadtéri Játékokkal, Móra Ferenc Múzeum, Széchényi tér a Sóhajok hídjával, stb. várják a Szegedre látogatókat. Mindez 500 méterre a szállodától.