szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Mauro Ristorante Pizzeria Gelateria
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Zamárdi
Elfogadóhely: Étterem
Telefon: 06/84/345-472
Weboldal: http://www.mauro.hu
E-mail: mauro.iroda@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
8621 Zamárdi Kiss Ernő u.2055/4 hrsz.Szabadstrand

Környezet leírása
A város 10 km-es partszakaszán több, ingyenesen használható, kisebb-nagyobb szabadstrand található.A strand szárazföldi részét gyakorlatilag a parti sétány és víz között húzódó, gondozott, füves, 20-30 méter széles sáv jelenti. A szép környezetben szinte már hab a tortán a gyönyörű Tihanyra néző panoráma, amelyik minden zamárdi strandnak fontos része.

Megközelíthetőség
Közvetlen a Balaton-parton, a Zamárdi szabadstrandon található. Vasútállomástól és a távolsági buszmegállótól 500 méterre található.

Részletes leírás
Éttermünk Zamárdiban közvetlen a Balaton-parton helyezkedik el és 1992 óta üzemel szezonális jelleggel. Tulajdonosa a dél-olasz konyhát kívánta vele Magyarországra hozni. Kezdetben öt asztallal kezdtük és immár 2012'-re 50 asztalra bővültünk. Az Olasz tulajdonosnak, remek szakácsainak és vidám felszolgálóinak köszönhetően lehetőséget kínálunk nemcsak a dél-olasz konyha ízvilágának, hanem a dél-olasz hangulat megismerésére is. - Nyitás 2013. április 24.

Étkezés után vendégeink kényelmesen elhelyezkedhetnek napozóágyainkban, melyekhez friss törölközőt és bár szervízt biztosítunk. További szolgáltatásunk még a szintén ingyenes széfhasználat, amely lehetőséget biztosít, hogy vendégeink strandolás közben is biztonságban tudják értékeiket.

A Mauro Étteremben a tulajdonos két fő szenvedélyét ötvözte, SZÍNHÁZ & GASZTRONOMIA. A rendező és a társulat állandó, a darab, a díszlet és a jelmezek minden évadban megújulnak. Étterem nyitvatartása: 09h-tól 24h-ig étterem 3D