szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Villa Völgy **** / *** Wellness & Konferencia
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Eger
Elfogadóhely: Hotel **** / ***; Étterem
Telefon: +36 36 321 664
Weboldal: http://www.hotelvillavolgy.hu
E-mail: postmaster@hotelvillavolgy.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3300 Eger, Tulipánkert u. 5.

Környezet leírása
A Hotel Villa Völgy **** / *** a borairól híres egri Szépasszonyvölgyben található, ahol tufakőbe vájt borospincék százai várják az idelátogató vendégeket. A környezet nagyon csendes, a szállodakomplexum impozáns épületeit egy gyönyörű 2 hektáros park öleli körül, a szálloda tökéletesen alkalmas pihenésre, kikapcsolódásra. A kedvelt borospincék pár perces sétával megközelíthetők, ezért ajánljuk a szállodát azoknak is, akik szeretnének belekóstolni a nyüzsgő Szépasszonyvölgy hangulatos mindennapjaiba.

Megközelíthetőség
Budapestről az M3-on a Füzesabony kijáratnál letérni vagy Kerecsend felé (9 km) vagy Maklár /Andornaktálya felé (11 km) haladva érjük el Egert. Budapestről távolsági busszal - Budapest - Gyöngyös - Eger vonalon, de van közvetlen Népstadiontól induló járat is. Vonattal InterCity járattal kényelmes 1,5 órás út Egerig.
A Szálloda 1,2 km-re található Eger belvárosától. A szálláshely csodálatos zöldövezetben, a Szépasszony-völgyben terül el, a borospincéktől pár percnyi sétára.

Részletes leírás
A Hotel Villa Völgy 27 háromcsillagos, 47 négycsillagos szobával várja vendégeit. A 2006-ban átadott négycsillagos épületben található a wellness részleg, itt 25 db "superior" szoba található. A 2009-ben teljes rekonstrukción átesett főépületben 22 db szoba van, ezek a "design deluxe" szobák modern berendezésűek. Ebben az épületben található a recepció és a bár, innen a wellness részleg a háromcsillagos épülethez hasonlóan egy rövid sétával a parkon keresztül közelíthető meg.
A wellness részleg hangulatos színvilága, igényesen kialakított belső terei, szolgáltatások széles skálája egész évben biztosítja a garantált kikapcsolódást. Itt tartózkodásuk alatt szállóvendégeink ingyenesen használhatják a szálloda tavasztól őszig nyitva tartó élménystrandját (úszómedence, élménymedence poolbárral, gyermekpancsoló) és beltéri wellness részlegét (korszerű kardió- és erőgépekkel felszerelt fitnessterem, beltéri medence, jakuzzi, finn szauna, infra szauna, jég-gőz-aroma kabin).
A két első osztályú étterem a táj jellegzetes ételei mellett igazi gasztronómiai különlegességeket és a wellness konyha specialitásait is kínálják. Ezen kívül kedveltek a 100 fős fedett teraszon rendezett gulyás- és grillpartik, illetve a szálloda 60 fős borospincéjében rendezett borkóstolós vacsorák, amelyek keretében a régió legkiválóbb borászainak díjnyertes borait ízlelhetik meg a vendégek.
Folyamatos nyitva tartás, családias légkör, nyugalom.
Mindez csak Önt várja az egri bor és wellness fellegvárában!