szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Viktória Superior
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Hotel***Superior
Telefon: +36 -1 -785-9069
Weboldal: http://www.viktoriahotel.com
E-mail: viktoriahotel@viktoriahotel.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
1047 Budapest, Váci út 27-29.

Környezet leírása
A Hotel Viktória***Superior Budapest vérkeringésének egyik súlypontján, a 13. és 4. kerületek határán (Újpesten), a külső Váci úton található, a Duna Plaza és az Aquaworld fürdő komplexum közelében, mindössze 8 percnyire a városközponttól. Autóval érkező Vendégeinket ingyenes, őrzött parkolóval várjuk!

Megközelíthetőség
Az M1, M3, M5 és M7-es autópályákról érkezve folytassa útját az M0-on, Észak felé a Megyeri híd irányába, hajtson le az MO-ás kör Tömegközlekedéssel: A piros metróval (M2) utazzon a Deák Ferenc térig, ott szálljon át a kék metróra (M3), és szálljon le az Újpest- Városkapu megállónál. Öt perc séta a Váci úton és a jobb oldalon találja szállodánkat! (Ha nincs kedve sétálni, szálljon fel a 104-es vagy 104/A ,196, vagy 204-es autóbuszok valamelyikére, és szálljon le a Károlyi István utcánál!)

Részletes leírás
A Hotel Viktória***Superior minőségi szobáival és személyre szabott szolgáltatásaival, egészen új megvilágításba kívánja helyezni kategóriáját! Fő küldetésünk, hogy bebizonyítsuk: minőség és elérhető árak jól megférnek egymás mellett!
A legújabb trendeknek megfelelően berendezett szobáink és deluxe-lakosztályaink atmoszférája egyedi impulzusokkal tölti meg a rohanó élet hétköznapjait.
Belsőépítészeti igényességgel kialakított, több funkciós rendezvénytermeink remekül szolgálhatnak akár céges, akár magánrendezvények lebonyolítására. Kisebb összejövetelekhez ajánljuk reprezentatív Lounge-unkat, ahol kötetlenebb hangulatban, akár egy borkóstoló keretein belül szervezhet találkozókat. Hangulatos Snack bárunkban ebédek és vacsorák lebonyolítására kínálunk lehetőséget. Érkezzen akár üzleti ügyben, akár szabadidős céllal, családias hangulatú szállodánkban hamar otthonra lel!