szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Phőnix
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Tiszaújváros
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06/49/341-511
Weboldal: http://www.hotelphonix.hu
E-mail: info@hotelphonix.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3580 Tiszaújváros, Bethlen Gábor út 4.

Környezet leírása
Tiszaújváros Dél-Borsod ékszere, a térség gazdasági életének meghatározó központja. Itt található a termál- és strandfürdő, mely sóban gazdag jódtartalmú gyógyvizével évente több százezer látogatót vonz. Modern sportcentrummal rendelkezik, melynek létesítményeiben több mint 20 sportág művelésére nyílik lehetőség. Tiszaújváros kulturális élete számos hagyományos rendezvényt – Tavaszi Fesztivál, Városnapok, Triatlon Nagyhét, Színház határok nélkül sorozat – kínál a tartalmas kikapcsolódásra vágyóknak.

Megközelíthetőség
A Hotel Phőnix Tiszaújváros szívében helyezkedik el! A szállodát autóbusszal és vonattal egyaránt könnyen meg lehet közelíteni! Az autóbusz pályaudvar kb. 400 m, a vasútállomás kb. 600 m távolságra található!

Részletes leírás
A Phőnix Hotel*** Tiszaújváros belvárosában, a Tiszától 5 km-re található, melyben 3 szobatípussal várjuk vendégeinket.
Az executive szobák és apartmanok a szálloda 5. és 6. emeletén találhatóak, klimatizáltak, színes televízióval, telefonnal és hűtővel felszereltek.
A classic szobák és apartmanok a szálloda 2. és 3. emeletén kaptak helyet, színes televízióval, telefonnal és hűtővel ellátva várják a vendégeket.
Az 1. és 4. emeleten található comfort szobáinkat elsősorban hosszú távon itt tartózkodó vendégeinknek ajánljuk. Berendezésük egyszerűbb, színes televízióval, telefonnal és hűtővel felszereltek.

Többféle programcsomaggal, családoknak, diákcsoportoknak, sportegyesületeknek szóló ajánlatokkal kedveskedünk vendégeinknek. Várjuk munkahelyi közösségek, baráti társaságok, kirándulni és túrázni vágyók érdeklődését speciális ajánlataink iránt!

A szálloda étterme magyaros és európai ízekkel egyaránt várja vendégeit, a bár itallapján a legnevesebb magyar borvidékek borai találhatóak.
Összenyitható termei összesen 120 vendég számára igény szerint biztosítják konferenciák, szemináriumok, tréningek, workshopok, üzleti és családi rendezvények, bálok színvonalas lebonyolítását.

Ingyenes szolgáltatások:
- vezeték nélküli Internet a szobákban és a közös helyiségekben
- csomag- és értékmegőrzés
- finn- és infraszauna
- sószoba
- Micimackó játszószoba
- kerékpárhasználat
- vasalószoba

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások:
- mosatás
- masszázs
- fodrászat
- kozmetika
- manikűr

Szálloda nyitvatartása: 0-24-ig