szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

VILLA RUBIN
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Hajduszoboszló
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: 06 30 9193252
Weboldal: http://hajduszoboszlo-szallas.com
E-mail: otvosm@t-email.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
4200. HAJDÚSZOBOSZLÓ DEÁK FERENC u 15.

Környezet leírása
Hajdúszoboszló Magyarország egyik leglátogatottabb városa. A város vonzerejét termál vizének és strandjának köszönheti. A hajdúszoboszlói Hungarospa évente számtalan gyógyulni és pihenni vágyót fogad létesítményeiben.

Hajdúszoboszlón pihenők estéiket számos programmal tölthetik el: a város egész évben több programnak, fesztiválnak ad otthont. A fürdővárosban pihenők Hajdúszoboszlóhoz rendkívül közel eső Debrecent és Hortobágyot is fel tudják fedezni szabadságuk alatt.

Megközelíthetőség
A hajdúszoboszlói Villa Rubin Panzió Hajdúszoboszlón, a fürdőtől 100 méterre található villa. Vendégeinket csodálatos környezet várja.

Részletes leírás
Kivételes adottságokkal rendelkező családias panziónkba várjuk a kedves vendégeinket.
Turnusonként 16 fő elhelyezésére van lehetőségünk.Szobáink 2 db 2 franciaágyas, 2 db 1 franciaágyas + pótágyas,valamint 1db franciaágyas.Minden szobánk fürdőszobás.
Felszerelve szines kábel TV-vel,mini hütőszekrénnyel.Az alsó szinten reggeliző valamint társalgó teszi még kényelmesebbé a nálunk töltött napokat. Wifi van. Ösfás parkunkban a kerti bútorok, a jakuzzi, a grill sütő használata valamint a parkolás vendégeinknek ingyenes.