szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Nárcisz Panzió
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonlelle
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: +36 -20 - 287-13-92
Weboldal: http://www.narciszpanzio.com/
E-mail: narciszpanzio@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8638 Balatonlelle, Honvéd utca 14.

Környezet leírása
Balatonlelle a Balaton egyik legkedveltebb fürdővárosa, a déli part középvonalán helyezkedik el. A város mediterrán hangulatú központja a Szent István tér, ahol esténként több száz ember élvezi az amatőr együttesek koncertjeit a szökőkút körül.A sekély, lassan mélyülő és gyorsan felmelegedő víz nagyon kedvelt a kisgyermekes családok körében is.A gyerekek legnagyobb örömére a városban egész nyáron át működő cirkusz és vidámpark üzemel, melyek tartalmas kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Megközelíthetőség
http://www.narciszpanzio.com/index.php/terkep

Vonattal és busszal érkező vendégeink 5 perces sétával juthatnak el hozzánk.

Részletes leírás
A főépületben 16 apartman található, 8 a földszinten, 8 az emeleten(2 fős és 3 +1 fős, teakonyhás/tányérak, poharak, mosogató, evőeszköz, kávéfőző/ apartmanok). Mindkét szinten közös melegítőkonyha (tűzhellyel, mikrosütővel, mosogatóval, edényekkel, hűtővel),a főépületen kívül közös főzőkonyha, a földszinten egy étkező, illetve a főbejáratnál egy nagy terasz(társalgó) található.

A főépületen kívül 3 db különálló apartmanunk található, 2 db 3 +1 ágyas a földszinten és egy 4 +1 ágyas az emeleten. Ezekben az apartmanokban lehet főzni, rezsóval, illetve tűzhellyel vannak felszerelve.