szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

AquaTherm Hotel***plus
 
Régió: Dél- Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Zalakaros
Elfogadóhely: Hotel ***plus
Telefon: 06/93/541-910
Weboldal: http://www.aquathermhotel.hu
E-mail: sales@aquathermhotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
H-8749 Zalakaros, Üdülő sor 6.

Környezet leírása
A wellness hotel Zalakaros gyógy-, és élményfürdőjétől csupán 300 méterre található. Zalakaros családias, 22 szobás szállodája 2002-es nyitása óta több ezer elégedett vendéggel és számos újítással is büszkélkedik. Bátran állíthatjuk: nemcsak egy wellness hotel vagyunk wellness szolgáltatásokkal, hanem a vitalitás és a harmónia forrása is.

Megközelíthetőség
A várostól 7 km-re, Zalakomárnál halad az M7-es autópálya és a 7-esszámú út (E 71), amelyen észak felé indulva a 180 km-re lévő Budapest.A nyugati határhoz a Zalaegerszegen keresztülmenő 75-ös és 76-os főutakon át lehet eljutni.
Utazás vonattal és autóbusszal
Zalakaros a Budapest-Nagykanizsa vonalon Zalakomár településig vagy Nagykanizsáig érhető el.

Részletes leírás
A hotel építészeti formája egyben Zalakaros üdítő színfoltja is. A kereszténység és a Zen buddhizmus szerint az újjászületés jelképe, az asztrológusok szerint a nyolcszög az anyag és a szellem közvetítője. Ízlésesen berendezett szobáink kényelmesek, az otthonosság és a pihenés meghitt fészkei. Éttermi választékunk nemcsak gasztronómiai élvezeteket biztosít, hanem a wellness és vitalitásszintet is növeli.

Töltődjön fel Zalakaros legkülönlegesebb formájú szállodájában, a vitalitás otthonában!

A Wellness-Oázisban pezsgőfürdő frissíti, az aromaolajok és a szaunák jótékonyan varázsolják új emberré. A nyugodt és csendes környék, a kert a napozóágyakkal, a minigolf pályával, a kicsiknek játszótérrel nemcsak egy szép zöld színfolt, hanem a gondtalan pihenés, az aktív kikapcsolódás és felhőtlen öröm helyszíne is.
Válogasson kedvére a szállodánk által kínált wellness ajánlatok és wellness akciók közül, és élje át az újjászületés és felfrissülés élményét! Töltődjön fel nálunk, higgye el, új emberként fog hazatérni!