szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Nóri Apartman
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Hajdúszoboszló
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: 20/5695-195
Weboldal: http://
E-mail: noriapartman@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
4200 Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 36.

Környezet leírása
Hajdúszoboszló Debrecentől 21 km-re fekvő alföldi város, Magyarország egyik legnagyobb termálvizű fürdőhelye. A fürdőpark gyógyfürdőből, strandból, uszodából, Aquaparkból és Aqua-Palace élményfürdőből áll. Az idősebbek körében a legnépszerűbbek a termálvizes medencék, illetve a fürdőben igénybe vehető gyógykezelések, tangentoros kezelések és masszázsok. A fiatalabbak között a 30 hektáros parkban elterülő strand, az Aquapark és az Aqua Palace élményfürdő a népszerűbb.

Megközelíthetőség
Hajdúszoboszló az M3/M35 autópálya debreceni lehajtójától 15 km-re található, vagy a 4 számú főúton közekíthető meg. Vonattal (Inter-City) és autóbusszal is megközelíthető.

Részletes leírás
Apartmanjainkat elsősorban 3-6 fős családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk. Az apartmanok két szobából, egy nagy nappaliból konyhával és saját fürdőszobából, WC-ből állnak. Az egyik földszinti elhelyezkedésű két nagy terasszal, a másik második emeleti, tetőtéri, klímás (kilátás a fürdő Aquaparkjára). Mindkét apartman jól felszerelt, TV, WI-FI, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtőszekrény, villanytűzhely áll rendelkezésre. Az udvarban zárt parkolási lehetőség. Igény szerint közeli étteremben étkezést tudunk biztosítani.