szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Tavi Vendégház - Őrség
 
Régió: Őrség Elfogadóhely
Hely: Szentgotthárd
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: 06/30/533-9521
Weboldal: http://www.tavihaz.hu
E-mail: mail@tavihaz.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9970 Szentgotthárd, Máriaújfalui út 141

Környezet leírása
Vendégházunk a Hársas patak fenyvesekkel körülvett völgyében, a 17 hektáros Hársas tótól 300 méterre kellemes kikapcsolódást nyújt vendégeinknek igényesen kialakított szobáival, melyekhez tusoló, 40 csatornás színes televízió, teakonyha tartozik. Apartmanunkban az egész család külön szobákban, mégis együtt élvezheti a pihenést.

Megközelíthetőség
Budapest irányából a rábafüzesi határátkelő irányába a 8-as főúton haladva, majd Szentgotthárdon keresztül Őriszentpéter felé kell kanyarodni. A Hársas tavat táblák jelzik.

Részletes leírás
Kedves leendő vendégünk,

Szeretettel várjuk Önt, és kedves családját az Őrségbe, egy fenyvesekkel körülölelt völgyben fekvő varázslatos tó mellé. Apró vendégházunk (5 szoba, 12 fő elhelyezése lehetséges) mindössze 300 méterre fekszik Vas megye legnagyobb horgászkezelésben lévő tavától.

PROGRAMOK:

A Hársas-tó mintegy 17 hektáron terül el, lehetőséget ad egy kis strandolásra (lassan mélyülő víz,homokos part), a horgászat szerelmeseinek egy kis pecázásra (telepített víz, harcsa ponty, süllő, kárász dévér és egyéb keszeg a fő zsákmány, jegyet helyben tudok biztosítani), vagy csak egy kirándulásra a tó körüli fenyvesekben kanyargó sétányon.

A vendégház 8 illetve 10 Km távolságra található a rábafüzesi osztrák vagy a kétvölgyi Szlovén határátkelőtől, így ideális kiindulópont egy kis szomszédlátogatásra.

Mindkét országban a határ közelében híres várak és termálfürdők találhatók, sőt helyben is megnyílt a Szentgotthárd Wellness & Spa, vendégházunktól mintegy 3 kilométerre.

Néhány látnivaló a teljesség igénye nélkül:

A híres pityerszeri skanzen (12 km), a veleméri árpádkori (30 Km) vagy a 800 éves Szentgotthárdi (3 Km) templom, a Brenner kápolna (2 Km), a nagyszombatfai fazekas műhely és vadászati kiállítás (21 Km), a Pankaszi szoknyás harangláb (25 Km), a Hármashatárkő (16 Km), a fekete láp (9 Km) és még sorolhatnám.