szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Mobilis Interaktív Kiállítási Központ
 
Régió: Kisalföld Elfogadóhely
Hely: Győr
Elfogadóhely: Tudományos Játszóház
Telefon: 96 618 111
Weboldal: http://www.mobilis-gyor.hu
E-mail: mobilis@mobilis-gyor.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
9026 Győr, Vásárhelyi Pál u.66.

Környezet leírása
Győr kitűnő földrajzi fekvésének,fejlett iparának, és szakképzett munkaerejének köszönhetően dinamikusan fejlődő, innovatív nagyváros. A várost egyszerre jellemzi a modernitás és a tradícionalitás. Akár családosan, akár párosan, barátokkal, barátnőkkel indulunk Győr felfedezésére, a folyók városa biztosan tartogat kedvünkre való látnivalót, programot. A kulturális életet a Négy Évszak Fesztivál rendezvényei fogják össze, melyek a színvonalas szórakoztatásra, minden generáció megszólítására törekednek.

Megközelíthetőség
Helyi autóbusz-közlekedés
Győrben a közösségi közlekedést autóbuszokkal a Kisalföld Volán Zrt. végzi.
A menetrendekről a honlapjukon tájékozódhatsz:
http://www.kisalfoldvolan.hu/

Vasúti közlekedés A győri vasútállomás a belváros közvetlen közelében, a sétálóutcától nem messze helyezkedik el. A mobilist gyalog, a City busszal vagy épp taxival tudod a legkönnyebben elérni az állomástól.

Taxik Győrben
Duna Tele-4 Taxi:+36-80/201-122
Volán Taxi: +36-96/333-333
Duna Taxi: +36 -96/444-444

Részletes leírás
A felszabadult játék öröme nem csak a gyermekek kiváltsága! A győri Mobilis Interaktív Kiállító Központ a mozgás, a közlekedés témái köré épített látványos bemutatóival, kipróbálható eszközeivel játékra, kreativitásra, alkotásra ösztönöz! A központ küldetése játékos formában közelebb hozni, megszerettetni a természettudományokat, segít felfedezni a bennünket körülvevő világ rejtelmeit. A Mobilis vallja, a játék több mint egy tevékenység, a játék létforma, és a legjobb módszer az új dolgok kipróbálására, az ismeretlen felfedezésére.

74 kipróbálható, játékra ösztönző kiállítási eszköz a szélcsatornától a tükörlabirintuson át az áramvonalas karosszériáig, naponta több alkalommal lebonyolított látványos és szórakoztató kísérleti bemutató, rendhagyó természettudományos órák, ideiglenes kiállítások és megannyi érdekes program vár kicsit és nagyot, iskolai csoportokat és családokat, helybélieket és turistákat egyaránt.

Látogasson el a Mobilisbe, fedezze fel, hogy Mozgásban a Tudomány!

Nyitva tartás:

Kedd kivételével a hét minden napján 9:00-17:00.
Nyáron 10:00-18:00.