szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Oszter-ház Falusi Vendégbirtok
 
Régió: Közép Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Kékkút
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: 06/30-216-9814
Weboldal: http://www.oszterhaz.hu
E-mail: info@oszterhaz.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8254 Kékkút Fő u. 22.

Környezet leírása
A szálláshely Kékkút község központjában található. A kis község ásványvízével vált világhírűvé, melyet az ország minden részébe és külföldre is szállítanak. A falu a Káli medence települései között igen kedvelt helynek számít, hiszen egységes faluképe, macskalépcsős tetős házai a Balaton-felvidéki építészeti stílus jegyeit hordozzák magukon. A ház honlapján vendégeink számára kiránduló helyek ajánlását tettük közzé. (Salföld, Mindszentkálla, Szentbékkálla, Hegyestű) A szállás a Balaton-felvidéki Nemzeti Park környezetében található.

Megközelíthetőség
A község megközelíthető a 71. főútvonalról Révfülöp-Kővágóőrs irányából. Az ország észak-nyugati, nyugati részéből érkező vendégek Tapolca irányából tudják a szálláshelyet megközelíteni. Aki nem autóval jön, az vonat közlekedés esetén Tapolcáról vagy Révfülöpről tud buszos átszállással a faluba érkezni.

Részletes leírás
A vendégház földszinti és tetőtéri résszel rendelkezik. Házrészek, lakrész, szoba és fedett helyiség elosztással, önálló lakrészekkel tudjuk vendégeinket fogadni.
A vendégház teraszáról szabad kilátás nyílik az ott elterülő medencére. A kilátás élményét tovább növeli a kert végébe épített magasles. A területet körbeölelő zöldtér láttatni engedi a természet élővilágát : madarak, őzek, mókusok, legelő állatok, lombos erdők. A teraszon épített konyha és kemence biztosít fedett részt a gasztronómia kedvelőinek. Infraszauna, sport eszközök-játékok biztosítják az itt eltöltött idő kényelmét.