szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Tisza Hotel
 
Régió: Dél-Alföld Elfogadóhely
Hely: Szeged
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: +3662478278
Weboldal: http://www.tiszahotel.hu
E-mail: info@tiszahotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
6720 Szeged, Széchenyi tér 3.

Környezet leírása
A Tisza Szálloda Szeged legpatinásabb szállodája, mely a belváros szívében, Szeged főterén - a Széchenyi téren - egy 120 éves műemlék értékű épületben, korabeli hangulatot idéző miliőben kínál kényelmes szállást, és reprezentatív rendezvénytermeket Szegeden.

Megközelíthetőség
Budapest felől az M5-ös autópályán közelíthető meg, majd a Kossuth Lajos út-on végig haladunk a Széchényi térig, ahol a szálloda található.

Részletes leírás
A szállodában 5 db kényelmes korabeli hangulatú lakosztály és 45 db koloniál stílbútorozású, illetve modern bútorozású szoba szolgálja a vendégek kényelmét. Az 1-2 ágyas Superior és Classic szobákban fürdőszoba, színes televízió, minihűtő, telefon, Cardo matrac, klíma és wifi internet elérési lehetőség található.

A Tisza Hotel két egyedülállóan reprezentatív konferencia teremmel rendelkezik, illetve 4 db kisebb szekcióteremmel. A külső és belső építészeti műemlékértékű jelentőséggel bíró Koncert-, és Tükörterem tökéletes helyszínéül szolgál a különböző rendezvények számára, melyek sikerét a Tisza Hotel*** teljes körű szolgáltatásaival garantálja! Történelmi környezet, magas színvonalú technikai háttér gondoskodik az ideális helyszínről, legyen szó akár magán, akár üzleti jellegű rendezvényről.

A szállodába érkező vendégek kikapcsolódását és szórakozását a Tisza Kávézóban, a szálloda épületében található Centrál Kávézó és Retro Disco Clubban, és a 60-70-es évek hangulatát idéző zenés táncklubban - Zápor József Kávézója - biztosítjuk. Egyéb szolgáltatások: ingyenes safe használat, csomagmegőrző, taxi szolgálat, 24 órás recepció, WIFI internet, programszervezés, idegenvezetés, a hivatalos ügyintézésre pedig közjegyző áll vendégeink rendelkezésére.

A szálloda udvarán parkolási lehetőség biztosított szállóvendégeink részére. A repülővel, vonattal, busszal érkezők a szálloda transzfer szolgáltatását igényelhetik.