szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Mercurius Plusz Kft
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Mezőkövesd
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: 06/49-411-522
Weboldal: http://www.mercurius-plus.hu
E-mail: info@mercurius-plus.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3400 Mezőkövesd Napfürdő ut. 1

Környezet leírása
Mezőkövesd Matyó főváros határában épült Zsóry- fürdő Észak Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb gyógyfürdője és strandja.A strand újonnan elkészült élményfürdő része, a gyógyvíz és gyógykezelések mellett a fürdő 11 hektáros zöld területe is segít a tökéletes kikapcsolódást és gyógyulást. Mezőkövesden Matyó Múzeum,Kisjankó Bori Emlékház, Mezőgazdasági Gépmúzeum.Hadas Városrész.

Megközelíthetőség
A Zsóry fürdő Budapesttől mindössze 1 órányi útra az M3-as autópályáról közvetlenül elérhető.

Részletes leírás
Tisztelt leendő Vendégünk! Mezőkövesd-Zsóry fürdő Budapesttől mindössze egy órányi útra, az M3-as autópályáról közvetlen elérhető. A frissen felújított gyógy- és élményfürdőnél, a népművészetéről híres Matyóföld főváros közelében kínálunk üdülési szolgáltatásokat szolíd árakon.

A Mercurius Plusz Utazási Iroda tulajdonosa és dolgozói 35 éve állnak a hozzánk érkező vendégek szolgálatában. Szálláskínálatunkban önálló üdülőházak szerepelnek, a fürdőhöz való közelség és az épület komfortfokozata szerint különböző besorolásban. A megkülönböztetés az árakban is érvényesül, így a legszolidabb árkategóriát vagy a legigényesebb felszeretséget kereső vendégek is nyugodt kikapcsolódást találnak a Zsóry gyógy- és élményfürdő mellett.

Szállásaink mindegyike főzésre, étkezésre alkalmas konyhával felszerelt, de van lehetőség félpanziós vagy teljes panziós ellátást is igényelni, amit a házakhoz közeli különböző kategóriájú éttermekben rendelünk meg vendégeink számára.

Felhívjuk honlapunk látogatóit, hogy az oldalon nem szerepel a teljes szálláskapacitás. Kínálatunkat folyamatosan újabb és újabb házakkal bővítjük, melyek várják a családok, baráti tárasáságok érkezését. Nagyobb csoportok részére egymáshoz közeli szálláshelyeket tudunk biztosítani.

Köszönöm, hogy megtekintette irodánk ajánlatát, és remélem, hamarosan Önt is vendégünkként üdvözölhetem.

Tisztelettel:
Komárominé Petrány Olga