szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness****
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Mezőkövesd
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: +36 49-505-030
Weboldal: http://www.balneohotel.hu
E-mail: info@balneohotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3400 Mezőkövesd Zsóry-fürdő, Fülemüle u. 2.

Környezet leírása
Szállodánk szomszédságában fekszik a híres Zsóry Gyógy és Strandfürdő, kénes gyógyvize kiváló mozgásszervi panaszok kezelésére. Mezőkövesd gazdag népi hagyományaival nyújt maradandó élményeket az idelátogatónak. A Hadas városrész nádfedeles házai közt ma is megelevenedik a matyó örökség, mely nemrégiben az Unesco Világörökségek listájára is felkerült. A szálloda karnyújtásnyira van Egertől, a Tisza-tótól, így számos programot kínál, akár kirándulásról, városlátogatásról vagy borkóstolásról legyen szó.

Megközelíthetőség
Autóval: A szálloda Budapest irányából az M3-as autópályán közelíthető meg. Az autópályát a 128-as kijáratnál kell elhagyni Mezőkövesd felé, majd a körforgalomnál Zsóry-fürdő irányába fordulni. Busszal: Budapestről és Miskolcról közvetlen járatokkal közelíthető meg a hotel. Debrecen irányából miskolci vagy nyékládházi átszállással lehet eljutni a szállodába.
Vonattal: Budapestről vagy Miskolcról közvetlen gyorsvonattal elérhető Mezőkövesd. Mezőkövesd és Zsóry-fürdő közt helyi járatos busz közlekedik.

Részletes leírás
Vitalitásunkat testünk és lelkünk egészsége együtt befolyásolja. Ezt a harmóniát erősítik, és a fiatalságérzetünket javítják a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda programjai, valamint speciális ételkínálata.
Wellness részlegünkön összesen 4 medence helyezkedik el, melyek kb. 240 m2 vízfelületet biztosítanak. Medencéinket vendégeink igényeinek széles skálájához igazítottuk, így egyaránt megtalálható az élményelemekkel gazdagított medence, a gyógyvíz tartalmú termál medence és az úszásra alkalmas mélyebb vizű, 12 méter hosszú medence.
A Balneo Hotel termál szálloda kínálatában a wellness szaunázás teljes tárháza megtalálható. Balneo Therapy részlegünkön a legkülönfélébb rekreációs kezelések, masszázsok, pakolások és fürdők közül válogathat.
Wellness kezeléseink mellett hölgyek és urak egyaránt szépülhetnek Beauty Farmunkon, ahol fodrászat, kozmetikai, manikűr és pedikűr szolgáltatások széles skálája áll rendelkezésükre.
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda nemzetközileg elismert konyhafőnöke elkötelezett a teljesség megteremtése mellett: agilis csapatával a magyar gasztronómia tradicionális ízeit és a nemzetközi konyha válogatott remekeit varázsolják nap, mint nap az asztalunkra.
A kiváló ételek mellé a szálloda képzett felszolgálói a legjobb magyar pincészetek bor és pálinka kínálatát ajánlják, amikkel kiválóan megalapozhatóak a könnyed, felhőtlen beszélgetések.