szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Spirit Hotel Thermal Spa*****
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Sárvár
Elfogadóhely: Hotel *****superior
Telefon: 003695889500
Weboldal: http://www.spirithotel.hu
E-mail: info@spirithotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9600 Sárvár, Vadkert krt. 5.

Környezet leírása
Sárvár egy festői kisváros a Rába partján, amely a nyugat-dunántúli Vas megyében található. A várost a rómaiak Bassiana néven alapították. A mai városközpontban található, látnivalókban gazdag vár, sokrétű történelmű múltra tekint vissza. Napjainkban a mintegy 12.000 lakosú Sárvár kedvelt, romantikus kisváros 40 km-re az osztrák határtól, valamint 200 km-re fővárosunktól, amely elnyerte a "Royal Spa of Europe" kitüntető címet.

Megközelíthetőség
Sárvárra Ausztriából és Magyarországról is könnyen eljuthatunk. Néhány órás, kellemes tájakon át vezető úton érkezhetnek pihenni vágyó vendégeink a Spirit Hotelbe.
Budapest felől: M7 Székesfehérvárig, onnan 8-as és 84-es főutakon vagy az M1 Győr-Ikrény lehajtóig, onnan a 85-ös főúton Csornáig, majd onnan a 86-os és 84-es főutakon vagy közvetlenül Győr felől a 83-as főúton Pápa városán keresztül..

Részletes leírás
2008 márciusában nyílt meg az európai szinten is különleges luxust nyújtó ötcsillagos szálloda, a Spirit Hotel Thermal Spa*****. A szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, a városközponttól pár perces sétára található.

A páratlan európai szálloda 271 elegáns, egyedileg berendezett szobával, illetve lakosztállyal várja vendégeit. Minden szobához erkély vagy terasz, és internet hozzáférés tartozik, melyet a szobaár magában foglal. Ezen felül az egyes szobatípusokban vendégeink kényelmét szolgálja a keleties stílusvilágot idéző körágy, a fantáziasarok, illetve a pezsgőfürdő.

A Spirit Hotel rendkívül széleskörű alapszolgáltatásainak gerincét a 10000 m2 alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészleg biztosítja 22 medencével, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik.A szálloda saját termálkúttal, „Spirit gyógyvízzel” rendelkezik, mely minden termálvizes medencében megtalálható. Ezeket nap, mint nap újratöltjük, gondoskodva az állandó, friss „Spirit vízről”. A luxuskivitelű Hamam sajátos alkalmazásai biztosítják, hogy első osztályú, képzett masszőreink kényeztessék Önt.

Sportolni vágyó vendégeink számára szállodánk a legmodernebb kardió- és fitneszgépekkel felszerelt edzőtermet, bowlingpályát, squashpályát és két teniszpályát kínál, valamint a környéken lehetőség van nordic walkingra, kerékpározásra és lovaglásra.

Az 500 férőhelyes, 740 m2-es konferenciaterem kitűnő helyszín tárgyalások, ülések, konferenciák, kongresszusok, incentive rendezvények lebonyolítására.

A Spirit nem attól luxus kategóriás szálloda, hogy 5 csillagos. Itt a luxus a vendég ellátásában valósul meg, amit a hotel teljes személyzetének kifogástalan, lelkes és odaadó munkája biztosít. Ilyen körülmények között nyugodtan átadhatjuk magunkat a kényeztető pillanatoknak.