szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Flabélos kuckó
 
Régió: Dél-Alföld Elfogadóhely
Hely: Szeged
Elfogadóhely: Edzőterem
Telefon: 06/70/770-2368
Weboldal: http://www.flabeloskuckoszeged.hu
E-mail: jgabor50@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
6724 Szeged Pacsirta u. 20

Környezet leírása
Szegeden, a Szent Rókus te közelében, a Pacsirta u 20. szám alatt található. Csendes, nyugodt környezet.

Megközelíthetőség
Aki autóval jön, annak nem kell a parkolásért fizetni, hiszen a belváros parkolózónáján kívül esik. Az 1-es és a 2-es villamossal is könnyen megközelíthető, a megállótól 3 perc.

Részletes leírás
Mi is tehát a FLABéLOS?

A FLABéLOS egy mozgásterápiás, alakformáló készülék.

10 perc alatt a FLABéLOS-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül!

Hogyan lehetséges ez?

A TTV-re, a teljes test vibráció-ra alapozva egy ausztrál professzor fejlesztette ki az OTO FLABéLOS-t. A FLABéLOS alakformáló billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart". A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk. Ezt tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.