szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Juventus
 
Régió: Közép-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Velence
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06/22/589-330
Weboldal: http://www.hoteljuventus.hu
E-mail: info@hoteljuventus.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2481 Velence, Kis köz 6.

Környezet leírása
A hotel Velence városban, közvetlenül a Velencei-tó partján fekszik. Csodás program körbebiciklizni a tavat mely 28 km. Főbb látványosságok: Agárdon a Madártani kutatóház, Gárdonyi Géza emlékháza és az Országzászló. Kápolnásnyéken a Balassa emlékmű, Bartók szobor és a Vörösmarty múzeum található. Nadapon a Milleniumi Parkot, a Szintezési Ősjegyet,míg Pákozdon a Don kanyar emlékkápolnát,a Katonai Emlékparkot és az Ingóköveket tekinthetik meg.

Megközelíthetőség
A Hotel Juventus Budapesttől 45 km-re található. Autópályán a 42-es lejáratnál, a 7-es főúton Velence központ felé, ill. vonattal a Velence állomáson lehet megközelíteni. A fotók között térkép segíti a tájékozódást.

Részletes leírás
A Hotel Juventus Budapesttől mindössze 45 km-re fekszik közvetlenül a Velencei-tó partján. A hotel 41 igényesen berendezett szobaával, kitűnő konyhával és számos kiegészítő szolgáltatásokkal várja vendégeit, melyeket díjmentesen vehetnek igénybe. Pl: privát part, kerékpárok, kajakok, kenuk, bringóhintó, hajókikötő, kikapus foci, strandröplabdapálya, billiárd, csocsó, darts, mini ping-pong, beltéri uszoda, jakuzzi, szauna. Korlátlan vezeték nélküli Internet.