szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Aranysárkány Szépségsziget
 
Régió: Pest Elfogadóhely
Hely: Biatorbágy
Elfogadóhely: Szépségsziget
Telefon: +36306946747
Weboldal: http://www.aranysarkanymasszazs.hu
E-mail: aranysarkany98@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
2051 Biatorbágy, Szabadság u. 137.

Környezet leírása
Biatorbágy Pest megye nyugati, dunántúli részén fekszik. Északnyugatról az 1984-ig hozzá tartozott Herceghalom, északról Páty, északkeletről Budakeszi, keletről Budaörs, délkeletről Törökbálint, délről Sóskút, nyugatról pedig a Fejér megyei Etyek határolja.

Megközelíthetőség
Biatorbágyon a Viadukt híddal szemben.

Részletes leírás
Az Aranysárkány Szépségsziget 2008 óta fogadja vendégeit hangulatos környezetében. Célunk egy olyan vendégközpontú környezet kialakítása volt, ahol testi-lelki felfrissülésben és nyugalomban részesülhetnek az ide ellátogatók.

A környéken egyedülálló módon kínálunk komplex szolgáltatást a szépség, a pihenés, a nyugalom Szigetén. A gyógy és kényeztető masszázsok mellett, az egészség megőrzésére és alakformálásra is talál kezeléseket. Ezek a kezelések együtt egymás kiegészítéseként is ajánljuk, a hatásosabb és tartósabb eredmény elérése érdekében.

Kínai tradicionális kezeléseink (MiaoMei® masszázs, Bambuszvirág® kúra) a fogyás mellett a szervezet egyensúlyának, helyes működésének megteremtését is segítik.

Közel egy éve kozmetika, fodrászat, kéz-és lábápolás, műköröm szolgáltatásunkkal is igyekszünk a testi-lelki feltöltődéshez hozzájárulni.

Új szolgáltatásként Coffee Love állószolárium is megtalálható Szépségszigetünkön, mely kíméletesen barnítja bőrét!

Az Aranysárkány Szépségsziget természetes színvilága, gyertyák, illatosítók, és háttérzene is segíti a vendégek változatos és holisztikus kikapcsolódását.

Komplex szolgáltatásaink révén nálunk mindent megtalál, ami a jó közérzetéhez és a tökéletes megjelenéséhez szükséges.

A kényelméről és szépségéről hozzáértő és szakmailag felkészült csapatunk gondoskodik, akiket szívből tudunk ajánlani minden kedves vendégünknek.

Ha még nem járt nálunk, szívesen látjuk vendégül itt a kávéházunkban és bemutatjuk Önnek Szépségszigetünket.