szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Bécsikapu Étterem
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Kőszeg
Elfogadóhely: Étterem
Telefon: +36-94-563-122
Weboldal: http://www.becsikapu.hu
E-mail: info@becsikapu.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
9730 Kőszeg, Rajnis u. 5.

Környezet leírása
Éttermünk, középkorias környezettel a kőszegi vár tövében várja vendégeit.

Megközelíthetőség
Parkolási lehetőség a vár mögötti nagy parkolóban vagy a város egyéb szabad parkolóhelyein. A parkolótól gyalogosan lehet a történelmi városrészbe besétálni, kb. 250 méterre található közvetlen a vár bejárata mellet.

Részletes leírás
Éttermünk pincehelyiségeibe ínycsiklandozó illatok csalogatják a látogatót az év minden szakában. A kellemes meleg színek, a falakon található kardok, pajzsok, bárdok, zászlók és a reneszánsz ruhába öltözött felszolgálók a lovagok korába repítik a vendéget. A baráti vacsora, házassági évforduló, borkóstoló (amely lehet egyéni vagy csoportos) alatt korhű reneszánsz zene szól, közben pedig kupából kortyolgathatja a különleges minőségű magyar borokat olyan híres pincészetekből, mint a Szeremley Huba, Vylyan, Thummerer Vilmos, Gere Attila, Günzer Zoltán Pincészet. Helyi borainkból a Kőszegi Zweigelt és Kékfrankos közül választhatnak és kérésére meghívjuk a bortermelőt, aki akár bemutatót is tart Önnek. Különleges minőségű palackozott borainkat deciliteres fogyasztásban is kínáljuk és a boros- söröskupáink megvásárolhatók. Éttermünk egyik különlegessége a Lovagi Lakoma, de kisebb esküvők, ballagás, születésnap, üzleti ebéd és céges találkozók számára is kiváló a helyszín, ahol nemdohányzó vendégeink számára 16, dohányzó vendégeink számára pedig 40 helyet tudunk biztosítani. A zavartalan fogyasztást elszívó berendezés segíti elő.
Az év melegebb időszakában fedett teraszon hűsölhetnek és költhetik el ételüket egy krigli sör vagy üdítő mellett a Jurisics-vár szomszédságában. Még tavasszal, ősszel és a hűvös nyári estéken sem kell megválniuk a friss levegőtől, hiszen fedett teraszunk (88fő) fűthető. Természetesen kirándulócsoportok étkeztetését is vállaljuk! Éttermünk bevált megállóhelye turistaútvonalaknak, kerékpártúráknak (www.naturpark.hu), de remek síelési lehetőségeket is tudunk javasolni a közelben. Felkérésre egyedi menüajánlattal szolgálunk.