szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Apartman Pávai
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Hajdúszoboszló
Elfogadóhely: Apartmanház
Telefon: +36 30 4343 362
Weboldal: http://www.pavaiapartmanhaz.fw.hu
E-mail: info.pavai@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
4200 Hajdúszoboszló, Gábor Áron 36.

Környezet leírása
Hajdúszoboszló az Alföld egyik legismertebb fürdővárosa – legfőbb vonzereje a híres gyógyfürdőből, a strandból, az Aquaparkból és az Aqua-Palace-ból álló fürdőkomplexum. A fürdőkomplexum szolgáltatásaival egész évben felejthetetlen élményt kínál a gyógy- és üdülő vendégeknek, valamint kis és nagy gyermekes családoknak.

Megközelíthetőség
Hajdúszoboszló elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan megközelíthető közúton, vasúton és menetrend szerinti autóbusszal, de légi úton is könnyedén elérhető.

Részletes leírás
A külön bejáratú, 2, 4 személyes apartmanok mindegyikéhez saját, jól felszerelt konyha, fürdőszoba tartozik. Ágynemű huzat, törölköző, több csatornás tv, a teraszon, erkélyen kerti bútorok, a konyhában elektromos főzőlap, hűtőszekrény kis fagyasztóval, mikró, kávé, teafőző, kenyérpirító, szolgálja a vendégek gondtalan üdülését, pihenését.
A két személyes apartman (32nm) hálószobából, konyhából, fürdőszobából; míg a négyszemélyes apartman (40nm) hálószobából, fürdőszobából, nappaliból és konyhából áll. A földszinten terasz, az emeleten erkély, a második emeleten klíma van. Parkolást a szállás zárt, parkosított udvarában ingyenesen biztosítunk.
Szeretettel, és minden évszakban akciókkal, olcsó árakkal várjuk kedves vendégeinket.