szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

HOZAM HOTEL****
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Szolnok
Elfogadóhely: Hotel **** és Étterem
Telefon: 56/510-530
Weboldal: http://www.hozamhotel.hu
E-mail: hozam@chello.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
5000 Szolnok, Mária u. 27.

Környezet leírása
Szolnok Budapesttől 100 km-re,az Alföld közepén, a Tisza és a Zagyva folyók találkozásánál fekszik. Kultúrtörténeti értékei mellett természeti értékekben is gazdag a terület. Szolnok legfőbb természeti kincse a termálvíz, valamint itt található az Alföld egyik legjelentősebb természeti értéke, a Közép-Tiszai Tájvédelmi Körzet. A hangulatos vízparti környezet páratlan lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a pihenésre.

Megközelíthetőség
Szolnok vonattal, autóval könnyen elérhető az ország minden pontjáról.Budapestről legegyszerűbben autóval juthatunk el, a 4-es főúton mintegy 100 kilométert kell megtennünk. Vonattal, a Keleti, vagy a Nyugati pályaudvarról kiindulva átlagosan másfél óráig tart az út.

Részletes leírás
1999-ben nyílt meg Szolnok első négycsillagos szállodája. A belváros egyik legcsendesebb utcájában található HOZAM HOTEL négy egyágyas, három kétágyas szobával és négy apartmannal várja vendégeit. A szobák légkondicionáltak. Az épület - az alagsort is beleszámítva – összesen ötszintes. A hotelrész emeleteit a négy évszakról nevezték el. A Tavasz az első szint, a Tél a negyedik , az emeletek közötti közlekedést panorámalift segíti.
Az alagsorban található wellness-részlegben pezsgőfürdő, fürdőmedence,szauna, szolárium, kondicionáló terem található. További szolgáltatások : zárt-őrzött parkoló a Hotel udvarán,értékmegőrzés,WI-FI a ház területén,szobaszerviz,mosatás. A szállodával egy épületben található Védnöki Táblás Étterem kiválóan alkalmas állófogadások, konferenciák, megbeszélések, zártkörű ebédek, vacsorák lebonyolításához.
Éttermünk a magyar és nemzetközi konyha széles kínálatával, borkülönlegességekkel, a’la cart, valamint menüs étkeztetéssel várja a vendégeinket.
Vendégeink rendelkezésére áll 2 db 6 fős, egy 12-14 fős és egy 30 fős különterem.