szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Easy Train Amplifitness Stúdió
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Fitness stúdió
Telefon: +36 70 397 0228
Weboldal: http://easytrain.hu
E-mail: easytrainamplifitness@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
1054 Budapest,Hold utca 9.

Környezet leírása
Stúdiónk közvetlen környezetében található, több neves látványosság is, mint például a Magyar Államkincstár vagy Parlament.

Megközelíthetőség
Üzletünk központi helyen terül el. Könnyen megközelíthető a 3-as metróval és a 9-es autóbusszal az Arany János utcáig. Illetve a 15-ös autóbusszal a Hold utcáig közlekedve. Az Arany János utcától másfél percnyire van gyalog. Illetve az autóval közlekedőknek parkolási lehetőségre is van lehetősége közvetlenül a stúdió előtt.

Részletes leírás
Az Amplifitness egy 21. századi személyi edző, mely a vendégek céljához igazodva nyújtja a legmegfelelőbb edzésformát. Az Amplitrain a tökéletes megoldás arra, ha valaki fogyni, alakot formálni vagy állóképességet növelni szeretne, rövid idő alatt. Az EMA technológia lényege, hogy a 20 perc edzés során a váz-izomrendszer 80-90%-a képes egyszerre dolgozni, míg egy hagyományos edzés során csak 2-3 izomcsoportot vagyunk képesek mozgósítani. Ezért bátran kimondhatjuk: az EMS technológia nagymértékben lerövidíti és hatékonnyá teszi az edzéseinket. A gép rendszeres használatával olyan teljesítményt érhetünk el, amit máskülönben csak sokévnyi megfeszített munkával tudnánk megtenni.
Az edzések személyre szabottan, személyi edző segítségével történnek, akik nem csak az edzés hatékonyságát próbálják elősegíteni, de hasznos étrend és életmódbeli tanácsokkal is ellátják a formálódni vágyókat.