szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Black Lotus Thai Masszázs Szalon
 
Régió: XI. kerület Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Thai masszázs szalon
Telefon: 06-20/544-33-33
Weboldal: http://www.blacklotus.hu
E-mail: info@blacklotus.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
1117 Budapest, Bercsényi u. 21/b

Környezet leírása
Üzletünk az ALLEE bevásárlóközpont tőszomszédságában található, a Simplon-Házban. Az Allee parkolóházában 1 órás ingyenes parkolási lehetőséggel.

Megközelíthetőség
A Móricz Zsigmond körtértől 2 perc gyalogosan, az Allee Bevásárlóközpont mellett a Bercsényi utca 21/b alatt. 4-6 villamos, 7-es busz, 53-as busz stb.

Részletes leírás
Szalonunk 2013. márciusában nyitotta meg kapuit Budapest XI. kerületében, exkluzív környezetben. Célunk, hogy aki hozzánk eljön, átlépi Thaiföld Kapuját, maga mögött hagyva a város forgatagát nyugalmat, felfrissülést, egészségtudatos kikapcsolódást találjon. Szalonunk hangulata egyedi és különleges, a kialakítása ízléses és igényes, belépve lágy illat, halk zene fogadja az érkezőt, ami már önmagában is kellemes érzetet kelt. Masszőrjeink Thaiföldről érkeztek és az eredeti tradicionális thai masszázs képviselői, diplomájukat Thaiföld neves masszőrképző iskoláiban szerezték. Nagy gyakorlattal és szakértelemmel kezelik Vendégeinket. A thai masszázs kifejezetten ajánlott a mai felgyorsult világunk okozta stressz oldására, a test energia egyensúlyának helyreállításával jó közérzetet biztosít, valamint jótékony hatással van számos mozgásrendszeri panaszra is. A masszázs lényege, hogy a test energiavonalain lévő akupunktúrás pontokkal dolgoznak, pontnyomásos technikával. A masszázs során minden testrész érintett, a lábujjaktól a fejünk búbjáig. A Black Lotus kezelések heti rendszerességben való igénybevétele lehetőséget ad a test fizikális és energetikai egyensúlyának elérésére és fenntartására.
Közérzetünk, egészségünk, lelki állapotunk javulása egész környezetünkre, munkánkra és kapcsolatainkra is pozitív hatással van. Várjuk Önt is szeretettel, ismerje meg a varázslatos Thaiföld békés hangulatát, életérzését, jöjjön el hozzánk, lépjen be Thaiföld Kapuján.